Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

rodinný hotel Garni v podhorí Jeseníkov ponúka ubytovanie v dvojposteľových izbách v prvorepublikovom štýle. Súčasťou hotela je aj hotelová reštaurácia.

Surmár, s.r.o. prevádzkuje klubovú reštauráciu a zameriava sa na organizovanie spoločenských akcií.

Hotel: - ubytovanie v dvoch až päťlôžkových izbách - k dispozícii Wi-Fi pripojenie k internetu - úschovňa bicyklov aj motocyklov - detský kútik a parkovisko. Služby: - reštaurácia - organizovanie svadieb, rodinných osláv, škôl v prírode, firemných akcií.

Ubytovanie pre 4 osoby v apartmáne s krbom v Beskydoch na hrebeni Bieleho kríža. Vlastná kuchyňa a jedálenský kút.

Ubytovanie na súkromí, v srdci Južnej Moravy.

Ubytovanie, penzión. Náš penzión má dve poschodia a disponuje 37 lôžkami.

Vinárstvo, vinár Ing. Jan Vrba. Vínna pivnica s ubytovaním. Ubytovanie Hustopeče u Brna je vhodné svojou polohou pre príjemnú rodinou dovolenku, víkendový pobyt aj pracovnú cestu. Výroba, predaj vína: -vlastné produkcie -Červené víno, biele víno -sudové, fľaškové vína -odrůdy vín: Chardonnay, Veltlínske zelené, Rizling, Modrý ...

služby: - ubytovanie - apartmány - wellness - reštaurácia - bowling

Hotel. Ubytovanie. Hotel sa nachádza 20km od Brna, smer Viedeň. Celková kapacita 32 lôžok v 11 nadštandardne vybavených izbách, nefajčiarska reštaurácia, fajčiarska piváreň, vináreň, salónik, konferenčná miestnosť, vonkajšie posedenie, wellnes centrum sauna, vírivka. Podzemné aj vonkajšie parkovisko.

Rekreačná horská chata vhodná pre rodiny s deťmi aj športové sústredenia. Kapacita objektu 24 lôžok. V blízkosti zjazdovka.

Hotel Palacký - trojhviezdičkový hotel: -celoročné ubytovanie v Brne -40x dvojlôžková izba (na izbe sociálne zariadenie, chladnička, TV, SAT, telefón, pripojenie k internetu) -800-1000 lôžok v období jún.-pol. septembra -stravovanie pre skupiny v Pizzerii Mozzarella alebo na Menze Koľajnej podľa dennej ponuky -prenájom výukových a školiacich, ...

HOSTINEC Vo dvore - pivovar - reštaurácia - penzion, ubytovanie.

Správa koľají a menz VUT v Brne: -koľaje a menzy. Ubytovanie: tel.: (+420) 54114 2931-3 fax: (+420) 54114 2935 e-mail: ubytovateľky@skm.vutbr.cz Koľaje pod Palackého vrchom, Koľajné 2 Purkyňove koľaje, Purkyňova 93, Brno Listové koľaje, Kounicova 46/48, Brno Mánesove koľaje, Mánesova 12, Brno Starý pivovar, Božetechova 1, Brno

Turistická ubytovňa: -kategória A -parkovisko (15 miest) -zastávka verejnej dopravy -detské ihrisko -nepretržitá izbová služba V okolí: -plavecký bazén -tenis -krytý plavecký bazén -sauna -telocvičňa -prevádzka celoročne. Cena od 170,- za osobu.

Pivnice, hostinec: - prenájom sály. ubytovanie: - 8 izieb (22 osôb).

služby - chata s masážnym bazénom SPA a saunou - ubytovanie - vybavená kuchynská linka. Ďalšie ubytovanie: - Chata Medvedia skala, Pstruží - Chata Orlie hniezdo, Malenovice.

Spoločnosť Lentus agilis, spol. s r.o. ponúka služby v oblasti realizácie fontánových technológií a vodných atrakcií, zváraných plastových bazénov. Prevádzkujeme aj vinárstvo a penzión v obci Vrbice. Fontány: - kompletné riešenie systémov vodných atrakcií - spracovanie návrhu riešenia podľa priestorových prestav zákazníka - spracovanie ...

Jedinečný výhľad na Brno. ubytovanie: -Hotel -33 izieb, 4 apartmány a imobilných izba -Celkom 59 lôžok -vybavení izieb (TV, telefón, minibar, kompletné sociálne zariadenie, trezor). reštaurácia: -zastřešená terasa -pivnice -2x salónik pre 50 a 20 osôb -1x salónik 25 osôb -1x salónik 15 osôb -firemní školenie -rauty -svadobné ...

Ubytovanie na námestí v centre Mikulova v izbách vybavených v historickom štýle. Izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom. Úschovňa bicyklov vo dvore. Penzión má kapacitu 14 lôžok. Možnosť raňajok. Prevádzka kaviarne a predaj vín.

Koľaje MU, Masarykovej univerzity v Brne. Ďalšie objekty: -Klácelova 2, 549492728 -brie. Žúrkov 5, 549492715, 2751 -Sladkého 13, 549492726 -Lomená 48, 549492729 -Kounicova 50, 549492737 -Mánesova 12c, 549492736 -Námestie Mieru 4, 549492738 -Tvrdého 5/7, 549492722 -Veverí 29, 549241754

Hotel Olga s.r.o. poskytuje ubytovanie v 20 izbách s kapacitou až 50 osôb as hotelovou reštauráciou s možnosťou rôznych osláv a akcií.

Ubytovanie na súkromí v historickom dome Mikulove. K dispozícii máme dva samostatné nefajčiarske apartmány. Prvý je určený až pre 4 osoby, druhý pre dve osoby. Možnosť úschovne bicyklov a parkovania pred domom.

Ubytovanie Na Dvorku prevádzkuje vínna pivnica a ubytovanie v penzióne.