Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Rekreačné stredisko Hálov mlyn sa nachádza v prostredí prírodného parku Údolie Bieleho potoka, ktoré sa tiahne od Veverskej Bítýšky až k Veľkej Bíteši. Široké možnosti športového a kultúrneho vyžitia. Ubytovanie v chatkách, karavanoch, stanoch. Reštaurácia a Krčmička.

Ubytovanie: -dvojlôžkové izby s prístelkami -apartmány -všetky izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením a televíziou.

Hotel. -ubytovanie, 85 lôžok v hoteli, 40 lôžok v rekreačných chatkách -reštaurácia.

Ubytovanie v penzióne Zátišie blízko viníc v Mikulove. Izby majú vlastnú kúpeľňu s WC a tiež chladničku, LCD TV. pripojenie k wifi zadarmo. Penzión je vzdialený 10 minút chôdze od centra.

Ponúkame vám skvelé miesto pre vašu letnú rekreáciu v rekreačnom zariadení Laguna s na brehu Hornej Novomlýnskej nádrže v obci Pasohlávky, ktoré sa nachádza v blízkosti známeho kempu Merkúr. Naše rekreačné zariadenie s celkovou kapacitou 75 lôžok je vhodné napr. pre školské skupiny, rodiny s deťmi, milovníci peších túr, cyklo výletov a taktiež ...

Penzión u Šoltys poskytuje celoročné ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením, s možnosťou vonkajšieho posedenia v pergole a parkovaním pred domom.

Ubytovanie pre 10 osôb v dvoch štvorlôžkových a jednej dvojlôžkovej izbe. K dispozícii je kuchynka a TV kútik. Wifi pripojenie zadarmo

Komfortný hotel v krásnom prostredí lesov 30 km od Brna pri exite D1 v lokalite "U deviatich krížov". Kapacita hotela 80 lôžok, reprezentatívne školiace priestory. Reštaurácia s veľkou terasou, parkovisko, wifi. Hotel je bezbariérový.

Rodinný penzión s exkluzívnym výhľadom na Zámok Valtice. Organizovanie firemných akcií, rodinných osláv, svadieb, teambuildingu.

Rekreačné stredisko Relaxa. Adrenalínové aktivity. Chata - ubytovanie až pre 95 osôb. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až sedmilůžkové. WC a sprchy sú vždy pre niekoľko izieb spoločné. Bar, vonkajšia terasa s grilom. K dispozícii: - vonkajší bazén so slanou vodou - ihrisko na plážový volejbal - dve viacúčelová asfaltová ...

Kemp: -ubytovanie -chatka, bungalov.

Rekreačné stredisko. Adrenalín park. Sezóna nonstop. Chata - ubytovanie až pre 53 osôb. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až šesťlôžkové. Vnútorný vyhrievaný bazén, sauna. V objekte je jedáleň a salónik. Požičiame športové vybavenie. Adrenalín park: - lanové centrum - armygame. Skiareál - lyžiarske stredisko.

Ubytovanie v apartmáne nad vínnou pivnicou.

Penzión s celkovou kapacitou 10 lôžok v 4 izbách s vlastným sociálnym zariadením: - 2 dvojlôžkové izby - 2 trojlôžkové izby - spoločenská miestnosť s terasou - pripojenie na internet.

Penzión s ubytovaním a reštauráciou, situovaný priamo pri cyklotrás. Štýlový penzión, príjemné ubytovanie. Kapacita penziónu je 28 lôžok v dvojposteľových až štvorlôžkových izbách. Izby sú štandardne vybavené potrebným príslušenstvom a nábytkom a každá izba má svoje vlastné sociálne zariadenie.

Ubytovňa - ubytovanie v 2, 3 a 5 lôžkových izbách - k dispozícii kuchynka, možnosť pripojenia TV - parkovanie v stráženom areáli

Služby: -reštaurácia -ubytovanie -svadby, promócie, večierky zábavné, firemné -denný bar -veľká sála (80 hostí) -malá sála-uzavretá spoločnosť -záhradka -v letných mesiacoch vonkajšie grilovanie. 14x2lôžková izba 6x3lôžkové izby 4x apartmány. Školenia, teambuilding, firemné prezentácie.

Penzión pri pivníc. Ubytovanie. Kapacita penziónu je 17 izieb až s 55 lôžkami (39 lôžok, 16 prísteliek). Penzión pri pivníc ponúka 1x jednolôžkovú, 10x dvojlôžkovú, 6x trojlôžkovú izbu.

Ubytovanie - 602187196. Zloženie izieb: - dvojlôžkové až štvorlôžkové apartmány s vlastnou kuchynkou. SKI areál priamo pri budove - 602711806. 2 vleky, večerné lyžovanie.

Penzión, ubytovanie: -rekreácia skupín i jednotlivcov -usporiadanie súťaží -zaistenie sústredenia, táborových pobytov -ďalších služieb podľa vašich konkrétnych požiadaviek -možnosť umiestnenia vášho psa na izbe. Celková kapacita 34 lôžok. -1 až 4 lôžkové izby -parkovanie v uzavretom objekte.

Rodinného ubytovania villa Emilia vo vinárskej obci Novom Šaldorfe. Rodinná dovolenka na Južnej Morave. Vlastné uzatvorené parkovisko. Úschovňa bicyklov. WiFi. Vlastná vínna pivnica.

Hotel Filipov. Rekreačné a ubytovacie stredisko: -ubytovanie-celoročná prevádzka -celková kapacita pre 82 lôžok -11 elegantne vybavených dvoch, troch a štvorlôžkových izieb, vlastná kúpeľňa a WC -dva apartmány -10 izieb turistickej triedy -v objekte hotela sa nachádza salónik s krbom -reštaurácia s letnou záhradkou -salónik 35-40 ...