Nech už hľadáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, mliečne výrobky, nápoj či drobné občerstvenie, hodia sa do každej školy, firmy či verejného priestoru. Pre radosť z hazardu je ponuka automatov výherných aj hracích s hrami ako ruleta alebo joker.

Predaj, prenájom, prevádzkovanie, rozvoz: - nápojové automaty, Aquabar - výdajníky vody na balenú vodu - výdajníky na vodovodný rad - sódobary, výrobníky sódy CO2 - predajné automaty. Predaj surovín, rozvoz: - barelová voda - káva.

Výroba, predaj i prenájom nevýherných automatov. Medzi také patrí napríklad cigaretové automaty, hudobný Juke-boxy, šípky, stolný futbal a iné.

Výroba, distribúcia: - pitná voda - balená voda - výdajníky - príslušenstvo

Požičovňa, prenájom, servis: - zábavné automaty - šípky, stolný futbal, jukebox - cigaretové automaty

Prenájom, prevádzka, servis, údržba - nápojové automaty - predajné automaty.

Internetový obchod, eshop, eshop, predaj: -aquamaty - výdajníky vody, prístroje na vodu -barely vody -sirupy -káva, čaju. pobočky: -Bratislava -Jihlava -Znojmo -Olomouc Uhorska Hradiště -Bratislava -Ústí nad Labem -Hradec Králové -Praha.

Predaj, prenájom a výpožička elektrických a neelektrických výdajníkov vody a nápojových automatov.

Spoločnosť AGRO A.R.W., s.r.o. sa zaoberá rastlinnou i živočíšnou výrobou, produkujeme BIO senáž, chováme mäsový dobytok a medzi naše služby patrí tiež poľnohospodárske služby ako je zber obilnín, orbu a ďalšie. Ďalej vykonávame predaj a servis poľnohospodárskej techniky. Sídlime v obci Stará Červená Voda, okres Jeseník. Poľnohospodárska ...

činnosť: - rastlinná a živočíšna výroba - chov dobytka - nákladná autodoprava - zemné práce prevádzka: - automaty na mlieko - mlékomaty

Predaj, distribúcia, servis: - automaty na vodu - výdajníky vody - výdajníky vody na vodovodný rad POU - Aquabar - Kávomaty Chránená dielňa.

Výroba, predaj, e-shop - lahôdky - chlebíčky, obložné misy, šaláty, bagety, ... Prevádzkujeme potravinové a nápojové automaty.

Distribúcia, rozvoz: - prírodná pramenitá voda (v bareloch). zapožičanie: - aquamaty, výdajníky vody.

Prevádzka, prenájom - nápojové a predajné automaty.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -automaty na teplé nápoje FOUNTAIN.

Prevádzka, prenájom, predaj: - nápojové a predajné automaty

Prevádzka, prenájom: - nápojové automaty.

Výroba, predaj: - mliekomaty Milkbot - technológia na spracovanie mlieka.

Dodávka, servis, sanitácia: - balená barelová voda - výdajníky

Servis a prenájmom mechanických predajných automatov

Produkcia, predaj: - kravské mlieko - mliečny automat. Chov: - kravy.

Dodávka, prevádzka: - predajné automaty so zdravými potravinami, BIO produkty, orechy, sušené ovocie, bezlepkové výrobky...

Predaj: - informačné technológie - výpočtová a kancelárska technika - HP business partner - servis SW, HW - CAD - softvér pre digitálne a analógové tachografy - AUTOTACHO. Predaj, servis a prenájom automatov cigariet.

Predaj, prenájom, prevádzka, oprava, servis: - predajné automaty - suroviny a tégliky

Firma CZ- Comindustrial s.r.o. pôsobí v oblasti balených vôd od roku 2001.

Výroba, veľkoobchod, distribúcia: - aquamaty, výdaje vody - balený voda - sirupy, instanty.