Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Veľkoobchod, predaj: -Nástroje, ručné náradie -Elektrické náradie -Čističe prostriedky -priemyselné spreje INTERNOVA® -lepidla -tmely -Autokozmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogérie, chémie.

Autodetailing. Služby spojené s údržbou exteriérov a interiérov vozidiel: - šetrné ručné umývanie karosérie osobných vozidiel, dodávok aj nákladných vozidiel a motocyklov - detailné čistenie kožených aj textilných interiérov - renovácia, konzervácia autolaku - renovácia svetlometov - umývanie hliníkových kolies - čistenie pohľadových ...

Renovácia a leštenie laku vozidiel - ideme do hĺbky vrstvy laku. Čistenie a impregnácia kože. Renovácia poškodenej kože. Čistenie interiéru auta suchou aj mokrou cestou.

Autoservis. Servis pre osobné automobily.

Na predajni firmy Autobatérie Stab s.r.o. Uherské Hradiště nájdete široký výber akumulátorov - autobatérie, motobatérie i trakčné batérie. Na predaj máme aj elektrobicykle a zabezpečujeme aj servis elektrobicyklov. Pri nákupe Vám radi poradíme. V lokalite Uherské Hradiště a v okruhu 20 km zaistíme dovoz autobatérií zadarmo, cena zostáva ...

Autoservis. Oprava, servis osobných vozidiel. Plnenie klimatizácie. Karosárske práce. Pneuservis. Prezúvanie pneumatík na počkanie - po telefonickom dohovore.

Autocentrum Servis vozidiel Škoda, Volkswagen, Seat, Audi, Kia a Hyundai. Bežné opravy. Príprava vozidiel na STK. Výmena autoskiel. Auto diagnostika Servisné prehliadky aj na vozidlách, ktoré sú v záruke výrobcu. Pri následnej reklamácii v autorizovanom servise, je tak každá oprava doložená.

autovrakovisko: -vystavení potvrdenie o ekologickej likvidácii autovrakov. Predaj ND, náhradných dielov. Odťah autovrakov. Výkup druhotných surovín: -železa a farebných kovov.

Predaj autodielov tel.:572632596. Maloobchod, predaj - tel .: 572633817: -autodíly, náhradné diely na tuzemské a zahraničné automobily: -osobné vozy VW, Opel, Seat, Peugeot, Audi, Škoda, Lada aj iné -nákladní vozy Avia, MAN, DAF, Iveco -motodíly na motocykle Babeta, Jawa, Simson -autobaterie Varta, Akuma ...

Motoservis. Internetový predaj, eshop: - motocyklového príslušenstvo - náhradné diely na motocykle ..

Výkup a recyklácia odpadov - stavebné a demolačné odpady. Prevádzkovanie mobilného zariadenia na využívanie odpadov – mobilný hrubodrtič RESTA HTH3 Dodávateľ substrátov pre bioplynové stanice na báze glycerínu. Prevádzkovanie čerpacej stanice Správa nehnuteľností.

Samoobslužná bezkontaktné automyčka. Bezdotyková umývačka.

Predaj, oprava, servis: - vozidlá značky ford - ojazdené autá, autá

Motoservis. Predaj, opravy, servis: - motocykle, - náhradné diely. Renovácia motocyklov.

Zemné a výkopové práce. Demolácia vrátane likvidácie sutiny. Prenájom kontajnerov. Autodoprava: - preprava materiálu - zeminy, piesku, odpadu. Pneuservis - prezúvame osobné aj nákladné automobily, dodávky, motocykle a tiež štvorkolky.

Pneuservis pre osobné aj nákladné vozidlá. Čistenie filtrov pevných častíc DPF/FAP. 3D nastavenie geometrie kolies.

Doprava, autodoprava, preprava: -autodoprava cestná: -nákladné vnútroštátne a medzinárodné DAF, AVIA -medzinárodná kamiónová -autodoprava úžitková -expresná preprava CS EXPRES: -tel.:736624210 -kusových zásielok po ČR a Slovensku. Služby: -sprostredkovanie expresnej medzinárodnej prepravy: -kusové zásielky, balíky, ...

Veľkoobchod, výroba: -autodíly, náhradné diely na osobné a úžitkové autá tuzemské i zahraničné -na nákladné automobily tuzemské i zahraničné. Výroba, predaj: -brzdové valčeky AVIA -omezovací ventil AVIA -elektromagnetické ventily LIAZ, TATRA, KAROSA, AVIA, ZETOR. predaj: -brzdové doštičky, čeľuste, kotúče a príslušenstvo bŕzd FERODO ...

Veľkoobchod, maloobchod: -náhradné diely na osobné vozidlá, autodoplnky a autopríslušenstvo: -autorádiá, antény a reproduktory -žiarovky, stierače -strešné nosiče a boxy -poťahy sedadiel -koberce, vane do kufra -filtre, ložiská, remene, tlmiče -brzdové doštičky a kotúče -karosárske diely -laná, trojuholníky, ...

Výroba z plastov: -vstrekovanie plastov s vlastným vývojom plastových dielov a vstrekovacích foriem najmä pre automobilový a elektrotechnický priemysel. Vývoj a vstrekovanie plastových výliskov. Konštrukcia, výroba: -formy -nástroje.

Maloobchod, predaj: -železiarsky tovar. -vodoinštalatérsky materiál. -spojovací materiál. -záhradkárske potreby. -ručné náradie. -farby, laky. -autobatérie.

Výroba na mieru: - kožených búnd a kabátov aj v nadmerných veľkostiach - odevov z kožušiny - kožušníctvo - motooblečenie na zákazku. opravy: - oblečenie - moto oblečenie - motorkárskych kombinéz.

Predaj, eshop, internetový obchod: - motorové oleje - pre osobné, úžitkové vozidlá, pre poľnohospodársku techniku, pre motocykle, pre lokomotívy, lodné a plynové motory, záhradnú techniku - prevodové oleje - priemyselné oleje - hydraulické, prevodové, pre obrábacie stroje, pre pneumatické mechanizmy, mazivá pre potravinársky priemysel - ...