Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Výroba: -spracovanie plechov -spracovanie rúrok a profilov -obloukové a odporové zváranie -svařované, lisované, ohraňovanie, laserovanie diely -komponenty osobných, nákladné a koľajových vozidiel.

Autoškola, štandardné a individuálne výcvik (rýchlokurz)

autobazár - predaj a výkup vozidiel všetkých značiek - komisionálny predaj - splátkový kalendár - nákup na protiúčet - preverené vozidlá

- kontroly motocyklov - príprava motocyklov na sezónu - predsezóne prehliadky - posezóní prehliadky - garančné prehliadky dané výrobcom motocyklov - rýchloservis - pneuservis - diagnostika - výmena sviečok - výmeny brzdových doštičiek - výmena vz. filtrov - repase tlmičov pr. Aj zadných - opravy závitov - opravy ...

Autocentrum: - diagnostika vozidiel - opravy motorov, brzdových systémov, skiel - príprava na STK - pneuservis - odťahová služba - predaj náhradných dielov. Autokosmetické centrum - čistenie vozidiel -príprava na predaj - a ďalšie ...

Autokosmetické centrum: - dezinfekcia klimatizácie - nástreky spodkov proti korózii a hluku - čistenie exteriérov, interiérov osobných vozidiel - odstránenie zápachu - renovácia a leštenie lakov.

Ponúkame opravy a výmeny autoskiel u osobných automobilov, dodávok, nákladných vozidiel, autobusov. Výmenu aj opravu autosklá z pripoistenia alebo z povinného ručenia vinníka vybavíme s poisťovňou za Vás - ušetríme Vám peniaze, čas i starosti. Kvalitné autosklá od popredných svetových výrobcov, žiadne náhrady z Číny.

služby: -autolakovna -autoservis. maloobchod: -predaj farieb.

služby: -opravy motorových vozidiel -pneuservis -servis automobilov a malých dodávok všetkých značiek -predaj pneu -lepenie autoskiel -montáž ťažného zariadenia -montáž zabezpečovacieho zariadenia

Spoločnosť Autoslužby Václav Rous je autoopravovňa, ktorá vykonáva karosárske práce, ale venuje sa aj tuzemské i medzinárodné autodoprave pre oblasť Náměšť nad Oslavou a Trebišov. Opravuje a vykonáva servis áut všetkých značiek. Svojim klientom ponúkame dlhoročné skúsenosti, ktoré stále rozširujeme o ďalšie odborné školenia. Medzi široký ...

Meranie emisií, emisie, prevádzka autoservisu, vykonávanie diagnostickej práce. Predaj náhradné diely, plnenie klimatizácií. Stanice technickej kontroly cestných vozidiel pre kategórie vozidiel: -Osobných automobilov a autobusov: M1, M2, M3 -nákladných automobilov: N1, N2, N3 -motocyklov: LA, LB, LC, LD, LE -prípojných vozíkov, návesov ...

Spoločnosť Šerý AUTO sa zameriava na opravu vozidiel, výkup havarovaných vozidiel, predaj náhradných dielov a predaj a požičiavanie automobilov.

Autocentrum. Autorizovaný predaj vozov ŠKODA a HYUNDAI. Odťahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

AUTOPRESTO.SK s.r.o. sa zameriava na karosárske, lakovnícke a servisné práce, dovoz a predaj automobilov, náhradných dielov a pneumatík a vykonáva odťah vozidiel.

AutoServis Karlík s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel rôznych značiek, dekarbonizáciu motorov, chiptuning a čistenie DPF filtrov.

maloobchod: - jazdné, horská, trekingové a cestné bicykle - horské bicykle OLPRAN, AMULET, FORT, AUTHOR - detské bicykle, trojkolky, kolobežky, bicykle s pomocným motorčekom - náhradné diely a doplnky Všetky opravy, záručný aj pozáručný servis.

Autobazár, sprostredkovanie lízingu formou úverov, ojazdených vozidiel a motocyklov.