Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autoškola, školiace stredisko, školenie referentov, profesijné školenie vodičov s povolaním.

Výroba, predaj, montáž: -užitkové nadstavby pre nákladné vozidlá a prívesy -nástavby valníkové - pevné valníky aj sklápače -odtahovky-pevné-lomené -prachotěsné prepravné skrine-Al, plywood, voština -izotermické, chladiarenské a mraziarenské skrine -prodejní mobilné stánky - pre prívesy i pre úžitkové vozidlá -přívěsné vozíky 650-3500kg ...

práca: -zemní -drátová telekomunikačné, vedenie v miestnych sieťach vrátane nadväzujúcich káblových súborov -drátová telekomunikačné vedenia v diaľkových sieťach vrátane nadväzujúcich káblových súborov.

Autosalón, predaj, servis, opravy, leasing, výkup automobilov na protiúčet: -vozidiel (automobily) FIAT osobné a úžitkové -autooprava, autoservis, pneuservis osobné a úžitkové vozidlá FIAT, ALFA ROMEO, LANCIA -originální náhradné diely a príslušenstvo -autorádia PHILIPS, KENWOOD -oleje SHELL, SELENIA -seřízení motor, geometria -príprava a ...

Sme autorizovaný predajca - dealer automobilov značky ŠKODA AUTO, a.s. Mladá Boleslav. Zabezpečujeme komplexný servis alebo rýchlo-servis vozidiel ŠKODA. Predaj a servis osobných vozidiel zabezpečujeme v okolí miest Třebíč, Velké Meziříčí, Moravské Budějovice a Jemnice. Náš autosalón sa špecializuje na predaj osobných vozidiel ŠKODA - patríme ...

Autoservis, pneuservis a motoservis. Zaisťujeme Prípravu na STK, renovácia svetiel. Prestavba a montáž LPG. Revízia pohonu LPG:

Autokozmetické a detailingové štúdio v Třebíči. Kompletná starostlivosť a čistenie interiéru a exteriéru vozidiel. Leštenie a ošetrenie autolaku. Dezinfekcia interiérov ozónom.

Pošívanie a poťahovanie všetkých druhov volantov a autointeriérových súčastí kvalitnej kože z voloviny - radiacej páky, palubnej dosky. Renovácia a nadštandardné doúpravy kožených výrobkov.

Prenájom veteránov na svadobné fotenie a točenie - Lexus, Dodge, Ford Mustang, Porsche, Mercedes a Rolls-Royce. venuje sa aj renováciám veteránov, ktoré si potom môžete zakúpiť.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj motorových olejov, aditív a autokozmetika. Výhradný dovozca produktov LIQUI MOLY do Českej republiky a na Slovensko. Internetový predaj auto olejov, aditív a mazív.

Predaj, maloobchod, montáž: -autodoplnky -autopríslušenstvo -autorádia -reprodkútory -zosilňovače -alarmy -antény..

AUTOHUPRA - Hupra, s.r.o. má rôznorodú činnosť, tá spočíva v prevádzkovaní autobazáru, vinárne a kaviarne. V autobazáre si môžete vybrať osobné, úžitkové aj nákladné automobily. Vo vinárni ochutnať rôzne vína v prostredí stredovekej pivnice av nefajčiarskej kaviarni rôzne kávové špeciality.

Výmena, oprava, predaj: - autosklá - bezpečnostné fólie. služby: - montáže čelných skiel - tónovanie autoskiel - mobilné zasklievanie - odstránenie fólie z predných bočných okenvozidla - ručné umývanie áut. predaj: - značkové oleje. Dohodnutie povinného ručenia. Náhradné plnenie.

služby: -pneuservis -autoservis -odtahová služba -autoservis - mechanické, karosárske a lakovnícke práce, diagnostika -pneuservis - prezutie, opravy pneu, predaj -geometrie náprav a zbiehavosť kolies NON STOP odťahová služba, asistenčná služba Predaj nových aj ojazdených vozidiel Montáže autoskiel, ťažných a zabezpečovacích ...

Pneuservis, autoservis, predaj: -náhradné diely -autodiely -príslušenstvo.