Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Opravy a servis - osobné vozidlá

Vykonávame: - spätný odber batérií a akumulátorov - zaistíme ich likvidáciu - spätný odber a likvidácia obalov - odber batérií a akumulátorov - umiestnením odberových nádob u obchodných partnerov.

Realizácia vodohospodárskych stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Prevádzkovanie nákladnej autodopravy. Vykonávanie zemných prác. Búranie asfaltu a betónu. Odvoz kalov. Opravy motorových vozidiel. Práca autožeriavom.

Potrebujete vyriešiť problém s ekologickou likvidáciou vášho vozidla? V tom prípade je tu pre Vás firma Václav Fialka - ekologická likvidácia automobilov, autovrakov ZADARMO. Objednávku nemusíte vybavovať ani osobne, stačí len zatelefonovať alebo poslať e-mail. Zvolíte si termín odťahu a ostatné vyriešime my. Dodáme protokol o ekologickej ...

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Čerpacia stanica pohonných hmôt.

Doprava a špedícia - vnútroštátne - medzinárodná Tel.: 325 551 025 Predaj náhradných dielov na nákladné vozidlá predovšetkým značiek Avia, Liaz, Iveco a Mercedes-Benz. Tel. : 325 553 437

Čistenie kobercov a čalúnenie. Čistenie interiérov vozidiel (áut).

Predaj - športové vzduchové filtre Chiptuning

Autoškola. Ponúkame výučbu a výcvik na získanie vodičského oprávnenia sk. B, kondičné, doplnkové jazdy a vrátenie vodičského oprávnenia. Ďalej sme pripravili zľavy pre študentov a skupiny, možnosť darčekových poukazov na Vianoce, narodeniny a pod. Tešíme sa Vás.

Zaisťujme opravy cestných vozidiel, lakovanie, STK aj autoelektro. Výroba aj montáž brán na mieru + elektro pohonu. Predaj a montáž zabezpečovacích, prístupových a ďalších systémov. Údržba trávnatých plôch záhradným traktorom Husqvarna - bočné vyhadzovanie, mulčovanie, zber do koša + likvidácia pokosenej trávy.

Automechanik Pneuservis. Predaj: -náhradné diely a doplnky -nové pneumatiky a protektory. Montáž, vyváženie, opravy: -pneumatiky. Výroba, predaj, požičovňa: -prívesné vozíky. Montáž: -ťažné zariadenia na všetky typy automobilov.

E-shop s brzdami na osobné automobily. Predaj značiek iba nemeckej výroby. Zavádzacie ceny!!!!

Opravy cestných vozidiel -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí