Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj a výroba: - kožené tašky na motorky - kožené kabelky, aktovky, opasky. Kožené výrobky prevažne na vaše motorky.

Poradenstvo: - poistenie, - úvery, - lízing.

Opravy motorových vozidiel, ponuka klampiarskych prác. Predaj a montáž autodoplnkov, náhradných dielov a príslušenstva.

Predaj: -nové a použité náhradné diely(Peugeot, Citroen, Renault). -autovrakovisko.

Výroba motorových a prípojných vozidiel a karosérií.

Autoklampiarske práce Autolakovňa Autoservisprípravy na STK a emisie Ručné umývanie - automobilyčistenie - interiéry automobilov Vybavenie - STK - emisie

Generálny importér a predajca osobných vozidiel VOLVO..

Pneuservis: - predaj - opravy a servis pneumatík - geometria kolies - vyvažovanie na osi - výmena pneu - likvidácia pneumatík - výmena oleja. Predávame pneumatiky: - Barum - Matador - Continental - Michelin - Dunlop - auto-moto.

Činnosť: -kopletná dodávka striech, -predaj stavebného materiálu, -lividácia autovrakov, nakladanie s odpadmi.

Autoškola - vodičské oprávnenie skupiny AM, A1, A, A+B, B, B+E, C, C+E - školenie vodičov - školenie vodičov nákladných automobilov a autobusov - kondičné jazdy - vrátenie vodičského preukazu - akreditované školiace stredisko

Výroba: -vnútorné vybavenie automobilov -stroje a interiérové diely. Výroba interiérov pre automobilový priemysel.

Predaj nových aj ojazdených automobilov, autoservis.

Prestavby a úpravy osobných a úžitkových vozidiel: -pevné a posuvné prepážky -úpravy nákladových priestorov -ochranné rámy.

Špecializujeme sa na priamy dovoz a distribúciu: - náhradných dielov na všetky typy vozidiel LAND ROVER. Servis a opravy.

Výroba CD a DVD, čerpacej stanice.

Autorizovaný predaj vozidiel, doplnkov, náhradných dielov a autorizované servisné stredisko vozidiel AMC GAZ, UAZ, ARO, HONKER a LUBLIN.

TOYOTA osobné a úžitkové vozidlá: - predaj - bazár - záručné prehliadky a opravy nových vozidiel - pozáručné opravy - predaj náhradných dielov, príslušenstva, pneumatík a doplnkov.

-Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstvo