Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj autodielov na osobné aj nákladné vozidlá.

Opravy - kapotáže motocyklov Lakovnícke práce - motocykle Povrchové úpravy motocyklov Zváranie plastov motocyklov

Autoservis. Predaj: - nové vozidlá - náhradné diely.

Pecharova autodielňa Autoservis: - servis nákladných vozidiel IVECO, AVIA, TATRA, M25 - servis osobných a dodávkových vozidiel - nastavenie geometrie - príprava a prevedenie STK - výmenné stredisko repasovaných ND na nákladné automobily a traktory

Autoumyváreň Cvrček. Ručné umývanie áut.

Predaj - mopedy - pneumatiky a duše na mopedy servis - mopedy - výbrusy valcov - opravy kľukových hriadeľov - zhotovovanie bowdenov (renovácia) - pečenie (lepenie) obloženia - kolesá na ráfiky - vrátane duší a pneumatík.

Autoservis a pneuservis. Služby: - diagnostika - montáž alarmov a zamykanie - STK a emisie - predaj náhradných dielov - požičovňa náhradných vozidiel.

Servis osobných a nákladných vozidiel Diagnostika osobných a nákladných vozidiel Predaj náhradných dielov a olejov Plnenie, servis a dezinfekcia autoklimatizácií Príprava na STK a emisie + absolvovanie kontrol Montáž mechanické zabezpečenie automobilov DEFEND LOCK.

Autobazár - predaj automobilov a motocyklov všetkých značiek - výkup za hotové - komisný predaj - predaj fľaškového plynu propán-bután (2 a 10kg) - predaj na splátky, lízing

Veľkoobchod, maloobchod:predaj: -náhradné diely-Liaz, Karosa-všetky, Tatra, návesy, BSS, BPW, Panav -automobilové sklá-všetky -brzdové a spojkové obloženie Ferodo na všetky typy vozidiel, traktorov a motocyklov -turbodúchadla. Zasklievanie automobilov. Generálne opravy: -turbodúchadlá -hlavy motorov všetkých typov áut ...

Autoservis: - opravy osobných i nákladných automobilov - predaj pneumatík

Predaj, eshop: - motocykle a motopríslušenstvo pre motokros Eshop: -výdajné miesto Tel.:321 711 652 fax.:321 710 190

Náhradné a karosárske diely: - všetky druhy vozidiel. -najmä značky Škoda, Citroen, Ford, Peugeot, Nissan, Kia, Hyundai.

Pneuservis. -servis a výmena pneumatík autobusov Karosa

Testovanie a opravy vstrekovačov do automobilov, valcová skúšobňa a softvérové úpravy.

Ponúkame opravy havarovaných vozidiel, servis osobných aj dodávkových vozidiel.