Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Ponúkame nové a použité alu kolesá, elektróny, zliatinové kolesá, plechové ráfiky, plechové disky, oceľové disky, pneumatiky, kryty kolies, pokrievky, takmer na všetky vozidlá.

Výhradné zastúpenie automobilovej značky GAZ.

Firma AUTO HELLE sa zaoberá individuálnymi dovozmi áut zo zahraničia. Vzhľadom na dlhoročné skúsenosti a kontakty so širokou sieťou európskych a amerických dílerstiev sme pre Vás schopní zaistiť predvádzacie vozidlá za bezkonkurenčných finančných podmienok. Ponúkame komplexné služby v oblasti dovozu áut, zaistíme: - financovanie - ...

Predaj osobných a úžitkových vozidiel. Protiúčet. Výkup za hotové. Leasing do 2 hodín. Spätný lízing na Vaše vozidlo. Poistenie leasingových splátok. Preverenie vozidiel - lustrácie.

Predajca ojazdených áut Ponúka: -nákup vozidiel protiúčtom -výkup vozidiel za hotové -výhodný lízing od G.E.Capital, CCB Leasing, ESSOX Leasing, Škofín -finančné služby -zákonné aj havarijné poistenie -povinné ručenie.

Požičovňa áut Remicars ponúka široké služby v oblasti prenájmov motorových vozidiel. Požičovňa osobných vozidiel ponúka prevažne vozidlá značky Škoda. Rovnako ponúkame prenájom mikrobusov a dodávok. Vozidlá prenajímame po celej Európe.

Predaj, montáž a servis taxametrov Semitron. Kompletná ponuka príslušenstva pre taxislužbu. Telematické systémy pre dohľad nad taxi vozidlami.

Vybavenie autoservisu a pneuservisu. Autoservis, rýchloservis - oprava a údržba vozidiel. Pneuservis. Predaj pneumatík.

Predaj nových osobných a úžitkových vozidiel značky Fiat

Autobazár Autopožičovňa Autoservis Pneuservis

Cenovo dostupný a vysoko kvalitný autoservis a pneuservis. Vykonávame všetky druhy opráv. Od základnej výmeny oleja a brzdových doštičiek až po generálnu opravu motora či celkovú rekonštrukciu po havárii.

Poskytujúce služby: - predaj a montáž skiel na všetky značky vozidiel - výmena skiel z povinného ručenia a pripoistenia zadarmo - opravy praskliniek a bodových poškodení (so zárukou) - fólia a tónovanie skiel (homologované) - strešné okná (výber z mnohých typov) - možnosť odvozu zákazníka - expresné výmeny.

Predaj náhradných dielov na nákladné autá.

Autobazár, bazár, autopožičovňa, požičovňa, ND, súdny znalec, strážené parkovisko non-stop, autoservis, požičovňa prívesov, DI, STK.

Klampiarske a lakovnícke práce Autorizovaný servis - osobné automobily ŠKODA

Predaj, servis a likvidácia: - autobatérie AKUMA, BANNER, MIDAC, VARTA

Ponúkame asistenčné služby motoristom.

Zaoberáme sa predajom autodielov a autodoplnkov na všetky typy vozidiel. Našim cieľom je uspokojiť zákazníka kvalitou a cenovou dostupnosťou dielov nielen pre autoservisy, ale aj pre celú verejnosť. Ďalej ponúkame kvalifikovaný servis osobných a úžitkových vozidiel. Zaisťujeme osobný aj internetový predaj.

Druchema je družstvo pre chemickú výrobu a služby, ktoré patria k tradičným českým firmám so širokým sortimentom kvalitných výrobkov z oblasti bytovej chémie, autokozmetiky, lepidiel a tmelov, farieb na textil, výrobkov na šport a voľný čas.

Ponuka dovozu a predaja vozidiel Land Rover. Správa a predaj nehnuteľností.