Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj, dodávka, servis: - vozidlové navijaky elektrické, ručné, hydraulické - elektrické lanové navijaky - hydraulické lanové navijaky - elektrické lanové navijaky - hydraulické lanové navijaky - ručné navijaky s brzdou, bez brzdy so západkou - minižeriavy s elektrickým navijakom RULE pre úžitkové vozidlá.

Doprava, autodoprava: - nákladné vnútroštátne aj medzinárodné. Oprava, servis: - nákladné automobily.

Predaj, servis: - automobily ŠKODA - náhradné diely, autodiely - odťahová služba - testovacie jazdy - karosárske práce - lakovacie práce - meranie emisií, STK - záručný a pozáručný servis - lízing.

predaj: - motocykle - výfuky - náhradné diely: - na automobily - na motocykle. Oprava motocyklov.

Služby: - výmena autoskiel - partner poisťovní - polepy 3D wrap - čistenie interiérov. - Autosklá - detailing - leštenie lakov - tónovanie autoskiel - ochranné fólie - architektúra

Som upratovacia firma špecializujúca sa na profesionálne čistenie čalúneného nábytku, sedacích súprav, kobercov a čalúnených častí interiérov vozidiel. Ďalej sa zameriavam na upratovanie rodinných domov a bytov, bytových domov a firemných priestorov. Upratovanie vykonávame ako jednorazovo tak aj pravidelne.

Rodinná firma Autoškola Zatloukal pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1992. Za túto dobu sme vyškolili tisíce úspešných absolventov najrôznejších kurzov. Našim žiakom ponúkam možnosť získať vodičské oprávnenie skupiny B. Uchádzač o vodičské oprávnenie sk. B musí byť zdravotne spôsobilý a dosahovať vekové hranice min. 18 rokov. Ďalej tiež ...

Spoločnosť CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zameriavajúci sa na všetky značky áut a dodávok. Pri vozidlách vykonáva údržbu, opravy a prehliadky, vymieňa oleje, kontroluje brzdy, prechádza diagnostiku a pozornosť venuje aj klimatizácii.

Autoservis Oščádal sa postara o osobné a úžitkové vozidlá, o ich servis, opravy, výmenu olejov, skiel, prípravu na STK, klimatizáciu, montáž ťažných zariadení a sezónne prehliadky vozidiel všetkých druhov a značiek.

Ponuka produktov: -životné poistenie -dôchodkové poistenie -úrazové poistenie -poistenie budov -poistenie majetku v domácnosti -poistenie zodpovednosti za škody -poistenie motorových vozidiel -poistenie podnikateľov -poľnohospodárske poistenie -cestovné poistenie -poistenie majetku obcí -poistenie majetku bytových družstiev.

Poistenie podnikateľov a organizácií: -poistenie majetku -poistenie zodpovednosti -poľnohospodárske poistenie -poistenie prepravy. Poistenie občanov: -poistenie stavieb -poistenie domácnosti -poistenie zodpovednosti -havarijné poistenie -úrazové poistenie -cestovné poistenie -životné poistenie.

Henrich Baran sa zameriava na servis, opravy a diagnostiku štvorkoliek a motocyklov.

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Prevádzka autobazáru v Šternberku. Výkup a predaj osobných, úžitkových vozidiel. Dojednanie povinného, havarijného poistenia a financovania kúpy automobilu.

VYPOS nákladné prívesy: - široký sortiment nákladných prívesov a prívesných vozíkov - nápravy, prípojné kĺby a pri brzdených prívesných vozíkoch nájazdové brzdy a brzdové systémy dodávajú renomované firmy AL-KO Kober a KNOTT. - požičovňa brzdených aj nebrzdených prívesov - predaj náhradných dielov na e-shope

AUTOPROMÁČKLINY.cz sa zameriavajú na opravu zárezov a jamiek metódou PDR (Paintless Dent Repair). Metóda PDR umožňuje opravu bez následného brúsenia, tmelenia a lakovania. Prevádzkareň: I. P. Pavlova 740/126, 779 00 Olomouc - Nová Ulica

Autodielňa LPG Žešov sa zameriava na prestavby motorových vozidiel na pohonné hmoty LPG a CNG. Ako autodielňa sa ale dokáže postarať aj o osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Ide napríklad o výmenu olejov, karosárske práce, prípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS sa stará o vozidlá všetkých typov a značiek. Široká škála služieb zahŕňa napríklad opravy bŕzd, podvozkov, výfukov, výmenu skiel, prípravu na STK a výmenu pneu.