Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Opravy automobilov Diagnostika riadiacich jednotiek Prestavby vozidiel na pohon LPG Predaj náhradných dielov pre automobily a motocykle Montáž a predaj ťažných zariadení SVC Náchod, Steinhof, HAK-POL Zabezpečenie automobilov Montáž a predaj zámku radenia Medveď Blok Montáž autorádií, parkovacích senzorov, svetiel na denné svietenie a ...

Firma Auto Kadlec s.r.o. v Ostrave pre Vás už od roku 1999 ako nezávislý autoservis poskytuje všetky služby týkajúce sa opravy Vášho vozidla a pneuservisnej práce. Zakladáme si na rýchlosti a kvalite poskytovaných služieb a maximálnej spokojnosti zákazníka. V rámci svojej činnosti ponúkame tieto profesionálne služby: - vybavenie poistných ...

Zaistenie, dodávka: - autobusy - mestské, prímestské, diaľkové, zájazdové, luxusné. Oprava, servis: - autobusov, nákladných a prípojných vozidiel - nákladné a prípojné vozidlá.

Výber, triedenie, selekcia, kontrola, prepracovanie: - komponenty, diely, konečné výrobky pre automobilový priemysel. Poskytovanie služieb: - výrobným spoločnostiam z oblasti elektronického priemyslu a výroby spotrebného tovaru pre domácnosti.

autoservis Pneuservis Servis manipulačnej techniky vzv

Práca: -autokarosárske -autolakýrnické -drobné mechanické opravy -tunning

Predaj, lízing: - automobily - autobazár . Veľkoobchod, maloobchod: - plechové kolesá - oceľové ráfiky Pneuservis. Pobočka Opava, Těšínska 30: Tel.: 555 531 777, 602 572 193. E-mail: odbyt@automontcsw.cz.

Výroba: - plastové výrobky pre automobilový priemysel.

Motosalón H 3, s.r.o. z Paskova Vám ponúka predaj, splátkový predaj aj servis - japonské motocykle, motorky - autorizovaný predajca motocyklov, motoriek SUZUKI - nové motocykle, motorky SUZUKI - Lightech, Motografix, Keiti, GPR - originálne aj značkové náhradné diely a doplnky na japonské motocykle

Výkup, predaj: - havarované vozidlá - náhradné diely.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, výmena: - náhradné diely - automobilové výfuky - oleje - filtre. Služby: - zváranie výfukov - výmena motorových olejov - ohýbanie výfukových rúrok.