Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Výroba, predaj, maloobchod, e-shop: - autopoťahy - textil.

Autobazár, predaj - ojazdené automobily

Predaj, servis, opravy, zmluvný partner spoločnosti MAN - úžitkové vozidlá, nákladné autá zn. MAN - špeciálne vozidlá, ťahače

Maloobchod, predaj: -náhradné diely na automobily, autodiely -diagnostické prístroje Služby: -diagnostika vozidiel -montáže tempomatov -oprava riadiacich jednotiek -čistenie ultrazvukom -opravy piezo vstrekovačov

Autoškola. Výcvik vodičov na skupiny AM, A1, A, B, E, C, T. Kondičné jazdy. Preskúšanie vodičských zručností vodičov a referentov. Povinné školenie vodičov z povolania a vodičov referentov pre firmy.

Predaj nových vozidiel značky Škoda za najvýhodnejšie ceny, predaj ojazdených vozidiel, servisné služby, predaj originálnych dielov a príslušenstva

Autosalón. Predaj, oprava, servis, autoopravovňa, autoservis, bazár, autobazár: -nové aj ojazdené automobily, vozidlá ŠKODA. Odťahová služba.

Obchodná činnosť. Predaj, servis a ND pre automobily TATRA. Výroba a predaj energetických nápojov na zákazku. Možnosť designu drinku formou potlače. Plníme do plechoviek, PET fliaš alebo do skla. Zaistíme dodanie testovacích vzoriek a pomoc pri zaistení ochranných známok a registrácie produktu. Loprais drinks 69.

Nákup a predaj osobných a úžitkových automobilov značky RENAULT. Servis RENAULT: - karosárske práce - mechanické a diagnostické práce - pneuservis: - všetky značky vozidiel - klimatizácia: - všetky značky vozidiel - laserová geometria: - všetky značky vozidiel. Predaj: - pneu (osobné, úžitkové vozidlá).

Ponuka autodielov, náhradných dielov pre automobily.

E-shop: - náhradné diely pre nákladné, úžitkové a osobné vozidlá, autobusy - centrálne mazanie pre stavebné stroje - filtre na osobné vozidlá. Pobočka: - Uhorské Hradiště, Priemyslová 712.

AF CENTRUM, s.r.o. Predaj vozidiel značky Alfa Romeo, Fiat, Fiat Proffesional, Lancia, Jeep. Servis a lakovanie vozidiel, predaj náhradných dielov. Predaj ojazdených vozidiel všetkých značiek. Predaj vozidiel - profesionálny prístup s dlhoročnou skúsenosťou - financovanie vozidiel - poistenie vozidiel - registrácia ...

PierPam: - nákladná autodoprava, - čerpacie stanice pohonných hmôt, - LPG stanice, - umývacie linky pre nákladné aj osobné vozidlá, - samoobslužné umývacie boxy, - pneuservis pre osobné aj nákladné vozidlá.

Maloobchod a veľkoobchod - pneumatiky - diskypredaj - protektory Pneuservis - osobné aj nákladné vozidlá a agro stroje poľnohospodárske - pneuservisné práce na najmodernejších strojoch - digitálna vyvažovacia technika - opravy osobných, nákladných a poľnohospodárskych pneumatík a duší - hustenie ...

Spoločnosť Modeka Czech Trade s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom odevov, rukavíc či topánok pre motorkárov a tiež ich príslušenstvo. Sme výhradným zástupcom nemeckej spoločnosti Modeka na území Českej i Slovenskej republiky. V našom širokom sortimente nájdete textilné bundy alebo nohavice v pánskom, dámskom i detskom prevedení: - s ...

Naša spoločnosť ponúka širokú škálu autodielov, autopríslušenstva a doplnkov pre vozidlá značky Škoda. Nájdete však u nás aj sortiment iných značiek, buď skladom, alebo s možnosťou objednania.

Pobočka. Predaj, oprava, servis: - motocykle KTM.

Autoopravovňa - osobné automobily - diagnostika áut na PC - značky Volkswagen VW, Škoda, Audi, Seat.

Autosalón, predaj vozidiel značky Citroën. Autoservis, autoopravovňa, oprava: - vozidlá všetkých značiek. Pneuservis.

Výroba výstražných trojuholníkov do povinnej výbavy motorových vozidiel. Výroba a predaj homologovaných výstražných trojuholníkov. Výroba plastových, umelohmotných obalov autolekárničiek a lekárničiek.

Maloobchod, predaj: - autodiely, náhradné diely nové aj použité: - na automobily TATRA - všetky typy vozidla - na ostatné nákladné vozidlá - AVIA, LIAZ, Karosa, UDS, domiešavač AM369, žeriavy AD, európske nákladné vozidlá DAF, IVECO, MAN, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES, prípojné vozidlá PANAV, BSS, KRONE BPW, SAF, SCHMITZ, SCHWARZMULLER.