Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autobazár - predaj ojazdených vozidiel.

Predaj, leasing, oprava, servis: - automobily ŠKODA.

služby: - predaj nové aj ojazdené autá - autobazár

Ekologická likvidácia vozidiel. Odťahová služba.

Opravy, servis a úpravy - dieselové motory, podvozky, brzdy - autodiagnostika. Odťahová služba.

Autorádiá Novák. Inštalácia a predaj elektroniky do automobilov - autohifi, multimédiá - antiradary, zabezpečenie

Opravy cestných vozidiel -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Veľkoobchod a maloobchod -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných)

Služby: - odťahová služba - autoservis. Zaistenie: - ekologická likvidácia vozidiel.

Požičovňa, predaj: autoboxy, strešné nosiče, nosiče bicyklov a lyží, autostany, lyže. snowboardy. - dovozca značiek skiboxy a Neubox - predaj značiek Hakr, Thule, Neubox, Atera, Hapro - poradenstvo, montáž, servis

Autopožičovňa AUTO SCHNEIDER so sídlom v Ostrave zaisťuje krátkodobej zapožičanie osobných automobilov aj dlhodobý prenájom. Jedná sa o vozidlá značky Škoda - Fabia, Fabia Combi, Octavia, Rapid, Superb a Roomster. Automobil je možné zapožičať v časovom rozmedzí: - 1-3 dni - 4-6 dní - 1 týždeň - 2 týždne - 1 mesiac Ceny sú prispôsobené ...

Auto Baránok. Dovoz, predaj: - zánovné, ojazdené osobné a úžitkové automobily, vozidlá z Nemecka - špecializácia na vozidlá Opel, VW, Škoda, BMW, Mercedes-Benz - individuálny dovoz vozidiel na objednávku - možnosť protiúčtu. Servisné služby.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáž, servis, oprava, výmena, tónovanie: -autosklá na všetky typy vozidiel. Bezplatná výmena autoskiel a vybavenie všetkých formalít na poisťovni za Vás.