Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj áut a motoriek -motorkárska obuv -individuálne dovozy áut, motoriek z EÚ a USA.

Autorizovaný díler: -JAGUAR -RANGE ROVER -LAND ROVER. Autosalón, predaj, oprava, servis, leasing: -osobné automobily JAGUAR, RANGE ROVER a LAND ROVER -automobily -náhradné diely. Ďalšie značky vozidiel: -Morgan -Bentley -Rolls Royce.

VODIČIAK U NÁS V POHODE, RÝCHLO A ZA DOBRÚ CENU! Autoškola v centre Brna. Pripravuje žiadateľa o vodičský preukaz už od roku 2000 a patrí tak k najdlhšie fungujúcim autoškolám v Brne. Služby: -teoretická príprava -školenie vodičov referentov -uplatnenie pravidiel priamo v cestnej premávke -vodičák skupiny A, B, C -profesné ...

Predaj, lízing, servis, oprava vozidiel ŠKODA a SsangYong: -nové automobily: -tel.537038218 -ojazdené vozidlá, bazár: -predaj, výkup na protiúčet aj do komisie -odhady vozidiel -náhradné diely, príslušenstvo. Oprava, servis, práca: -klampiarske -lakýrnické, ošetrovanie dutín a podvozkov -stanica merania emisií ...

Servis nákladných vozidiel, prívesov, návesov, nadstavieb, zemných strojov. Tuzemské aj zahraničné značky.

Opravy cestných vozidiel -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva

Prevádzka autoservisu a pneuservisu. Predaj a montáž náhradných dielov, doplnkov a autorádií.

Autoškola -akreditované školiace stredisko -všetky skupiny. -vodičský preukaz -kondičné jazdy -školenie vodičov -vrátenie vodičského preukazu.

Zásobujeme automobilový a motorový priemysel tak ako všeobecné strojárstvo s cenovo výhodnými a akostne hodnotnými dielmi z kontinuálne liateho materiálu.

Ponuka registrácie vozidiel, prevodov, prihlásení, odhlásení a vyradení automobilu. Vybavenie straty TP a ŠPZ na dopravnom inšpektoráte mesta.

Montážne stredisko. - osobné, nákladné a autobusové sklá.

Výkup, predaj ojazdených nákladných automobilov, autobusov, špeciálnej techniky, návesov a prívesov.

Autoservis. Autoklimatizácia. Pneuservis. Zabezpečenie automobilov - alarmy.

Predaj, e-shop motoeleje. Autokozmetika. Filtre.

Ručné umývanie automobilov čistenie zliatinových kolies, vysávanie. Komplexná renovácia vozidiel, ako interiéru, tak exteriéru. Karoséria-renovácia laku. Čistenie zliatinových diskov. Mokré čistenie čalúnenie.

Dovoz osobných aj úžitkových áut zo zahraničia, ojazdených aj havarovaných s originálnymi dokladmi. Prevádzkujem odťahovú službu.

Predaj autolaky, leštenky, tekuté reťaze pre automobily. Dodávka pre maloobchodných predajcov, čerpacie stanice, umývačky, autoservisy, autokluby, tuning kluby.

Prevádzka pneuservisu. Zameriavame sa aj na predaj pneumatík.

Predaj, obchod: -náhradné diely automobilov Škoda, Favorit, Felicia, Octavia -autopríslušenstvo -autobatérie VARTA vrátane nabíjania. Požičovňa áut* na dlhodobý prenájom: -FELICIA, OCTAVIA, FORD.

Predávam ojazdené automobily. Vykonávam dovoz vozidiel zo zahraničia.