Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Služby: -čistenie klimatizácií v automobile -čistenie exteriéru vozidla -príprava a prevedenie STK, emisie.

Autoškola. Výučba a výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupín B, AM, A1, Aso, A, B+E, C, C+E a D. Kondičné jazdy. Pri praktických jazdách prechádzame Brno a Tišnov krížom krážom. Zľavy pre študentov, možnosť splátok, skúška v Brne alebo Tišnove, učebnica zdarma. Ďalšie pojmy: -vodičský preukaz na motocykle -vodičák -praktický výcvik.

AUTOSKLO-AUTOSKLÁ-osobné a úžitkové vozidlá. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis, výmena: -autosklá (automobilové sklá) -výmena automobilových skiel z povinného ručenia alebo pripoistenia zadarmo (Kooperatíva, Česká poisťovňa, GENERALI, ČSOB, TRIGLAV, ČPP) -prehliadky, likvidácia poistných udalostí poškodených ...

IN CAR centrum s.r.o., predaj autorádií a autohifi produktov značiek Alpine, Kenwood, Pioneer, Sony, výhradný dovozca reproduktorov, subwooferov a zosilňovačov Edge, Fli a Vibe pre Českú a Slovenskú republiku.

Predaj nových, mierne jazdených automobilov Subaru, Volvo, Audi, Porsche, Ford, Kia, Mitsubishi a ďalších značiek.

Autoservis. Autoopravovňa Audi. Opravy. servis vozidiel, automobilov.

Renovácia laku. Ručné umývanie vozidiel, odstránenie škrabancov, leštenie a voskovanie laku. Čistenie a impregnácia interiéru.

Autobazár - výkup a predaj ojazdených automobilov. Výkup vozidiel ihneď a za hotové alebo protiúčtom po celej SR - osobné, úžitkové, terénne. Vybavenie úveru do 30 minút, havarijné poistenie, povinné ručenie a predaj náhradných dielov, STK, prihlásenie a prepis vozidiel na úradoch. Dovoz vozidiel z EU, preverenie vozidla od CEBIA, predaj ...

Autorizovaný predaj a servis vozidiel Hyundai -sprostredkovanie lízingu -predaj náhradných dielov a príslušenstva - HYUNDAI a ŠKODA.

E-shop, predaj príslušenstva na motocykle. Predaj hliníkové, plastové a bočné kufre, textilné batožinu, prídavné svetlá a náhradných dielov. Predaj tovaru od výrobcov Aprillia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Moto GUZZI, Suzuki, Triumph a Yamaha.

Predaj - motocykle - štvorkolky - skútre Servis - motocykle - štvorkolky - skútre.

Autoservis, autoopravovňa, pneuservis: -osobné vozidlá (autá) aj zahraničné -výmena olejov -pneuservis -odťahová služba Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -pohonné hmoty -ropné produkty -palivá, mazivá.

Zvyšovanie výkonu a krútiaceho momentu motora pomocou chiptuningu a nastavenia a opravy digitálnych tachometrov. E-shop.

Klampiarstvo a oprava karosérií. Opravy osobných a dodávkových vozidiel. Ponuka prípravy na STK vrátane servisu elektroinštalácií. Predaj náhradných dielov.

Dovoz a predaj nehavarovaných automobilov výhradne z Nemecka. Naša ponuka: Dovoz automobilov na zákazku Poistenie Aktuálna ponuka automobilov Dovoz a predaj automobilov.

Predaj predvádzacích vozidiel Škoda. Autobazár.

Predaj a výkup ojazdených automobilov.

Dovoz, výkup a predaj ojazdených vozidiel z EU.

Autoelektrikár. Obchod, predaj, montáž: - elektrodoplnky do vozidiel a motocyklov - autoalarmy a centrálne zamykanie do automobilov - zabezpečovacie systémy vozidiel, ozvučenie vozidiel - parkovacie a kamerové systémy do vozidiel - mont.vyhrievanie sedadiel - dojazdy okien, komfortné ovládanie - CHIPTUNING, diagnostika a opravy riadiacich ...

SHELL shop. Umývacia linka. Benzínová čerpacia stanica. Ďalšia stanica Brno: Hradecká, tel: 541 247 571 Okružná, tel: 545 223 847 Žarošická, tel:544 217 953 Olomoucká 38, tel: 548 226 435 Opustená-sever, tel: 543 212 140 Jihlavská , tel:547 211 261

Autolakovňa. Lakovanie automobilov. Bazár automobilov Odťah vozidla Priemyselné lakovanie Lakovacia kabína Ochrana laku Renovácia laku Karosárske práce