Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Autoservis, autoopravovňa. Mechanické opravy Predaj náhradných dielov Diagnostika Pneuservis. Akčné ponuky pneu. Oprava havarovaných vozidiel.

Oficiálny distribútor a autorizovaný servis IVECO. Predaj: -nové aj ojazdené vozidlá IVECO: -ľahký rad do 6.5t -stredný rad do 13t -ťažký rad nad 13t. BOSCH servis vstrekovacích čerpadiel. Originálne náhradné diely, k dispozícii alternatíva ND. Preventívne servisné prehliadky. Záručné a pozáručné opravy. Opravy havarovaných ...

NW services Pneuservis. Vykonávame opravy osobných a úžitkových vozidiel všetkých európskych značiek Kompletný pneuservis od 13 "- 21" vr. zosilnených dojazdových pneumatík typu RunFlat -opravy pneumatík, opravy mechanických častí vozidla, vrátane opráv a nastavenia motora, diagnostika riadiacich jednotiek motora, opravy a nastavenia bŕzd, ...

Autoškola - skupina B, A18, A21, A1, AM Poskytujeme školenia vodičov. Realizujem kondičné jazdy.

Autoservis, pneuservis, lakovňa, carstyling, autoklampiarstvo, autoelektro. Autoklampiarske práce – oprava karosérie, rovnanie karosérie, rovnacia stolica Mechanické práce Autoelektrikárske práce Pneuservis Autodiagnostika Plnenie a opravy autoklimatizácií Autosklo Vyťahovanie a opravy zárezov metódou PDR (bez poškodenia ...

Centrum zabezpečenia a ozvučenia vozidiel. Veľkoobchod, maloobchod, servis: -zabezpečovacie systémy automobilov, motocyklov a nákladných vozidiel -satelitné navigačné a vyhľadávacie systémy vozidiel -zámky radiacej páky -preverovanie pôvodu vozidiel -mobilné telefóny a príslušenstvo -autorádia, repro, zosilňovače -pieskovanie ...

Autoservis, opravy automobilov v Brne. -mechanické práce -klampiarske práce -diagnostika motorov a riadiacich jednotiek -garančné prehliadky podľa výrobcu -príprava a realizácia na STK -GO motorov -výmena olejov a ďalšie. -servis automobilov všetkých značiek a typov.

Autoservis, autoopravovňa, oprava automobily, autá. Celkové prehliadky vozidla Výmena oleja Všetky mechanické opravy Príprava na STK Prevedenie STK Diagnostika motorov Nastavenie servisných intervalov Predaj náhradných dielov

Autoservis, autoopravovňa: Špecializované servisné služby: Príprava vozidiel na STK a jej prevedenie Pneuservis Autoelektrika Diagnostika Klampiarske práce Lakovnícke práce ďalšie mechanické práce...

Záručný a pozáručný servis komunálnych nadstavieb ZOELLER. Servis komunálnych nadstavieb HALLER. Opravy autožeriavov Revízia a skúšky zdvíhacích zariadení..

Služby: -autoservis, pneuservis. -mechanické, karosárske a lakovnícke práce -opravy elektroinštalácie -montáž zabezpečovacieho zariadenia -diagnostika vstrekovacích systémov -servis a plnenie klimatizácií -STK a emisie.

Klampiarstvo a oprava karosérií Opravy cestných vozidiel. Vykonávame všetky karosárske mechanické a lakovnícke práce. Ponúkame prípravu vášho vozidla na STK vrátane jeho prevedenia, výmeny, výfukov, tlmičov a všetko čo potrebuje vaše vozidlo. Renovujeme autolaky. Tiež vykonávame karosárske práce na veteránoch.

Autodiely. -predaj nových a použitých náhradných dielov pre vozidlá Ford. -servis všetkých vozidiel, vybavenie poistných udalostí, poistenie vozidiel, dovoz vozidiel z EÚ. Nové originálne náhradné diely ford . Mechanické a práce Autodiagnostika a autoelektrika Príprava a vybavenie STK Geometria Pneuservis Plnenie + servis ...

Autoservis, pneuservis -opravy automobilov -požičovňa strešných boxov -mechanické práce -karosárske práce -lakýrnické práce -elektrikárske práce -diagnostika -geometria kolies -tester tlmičov -výmena skiel -príprava a prevedenie stk -správa vozového parku -odťah vozidiel -ručné umývanie a čistenie.

Autoservis. Opravy, servis, údržba vozidiel. Vykonávame meranie emisií s prípravou na STK vrátane prevedenia. -pneuservis, doplnková chémia -diagnostika áut -STK -zadarmo odvoz, dovoz -opravujeme aj staršie vozidlá -parkovanie bez problému -servis osobných a nákladných vozidiel.

Autoelektrika. Opravy cestných vozidiel. Kompletný servis, predaj a montáž náhradných dielov nezávislých kúrení a klimatizácií.

Autorizovaná autolakovňa: - lakovanie vozidiel, motocyklov - lakovanie plastov - leštenie a renovácia lakov karosérie.

Náš pneuservis vám ponúka rýchly a lacný servis. Veľkoobchod s novými aj mierne ojazdenými pneumatiky vo všetkých rozmeroch. Kompletné opravy pneumatík a diskov.

Autosklo Brno -výmena autoskiel na všetky typy vozidiel ( osobné, dodávka, nákladné, bus) a všetkých typov skiel ( čelné, bočné, zadné) Tónovanie autoskiel fóliami BRUXSAFOL - tými najkvalitnejšími na trhu.

Autoservis Pneuservis -servis, opravy vozidiel všetkých značiek -údržba a opravy v rovnakej kvalite ako v značkovom autoservise -priaznivé ceny -predaj náhradných dielov -opravy, servisné služby pre motorky.

Autoškola - výučba a výcvik pre vodičský preukaz skupiny B (osobný automobil do 3, 5 tony). Kondičné jazdy a zaistenie preskúšania z odbornej spôsobilosti za účelom vrátenia vodičského preukazu. -najlacnejšia autoškola v Brne pre vodičský preukaz skupiny B.

Predaj, požičovňa, servis - prívesy, prívesné vozíky.

Predaj, servis: -nové aj ojazdené pneu a disky -odborné vyváženie a montáž -objednávka pneu aj on-line - nastavenie a geometria Vášho vozidla na linke Faip. Predávame a uskladňujeme pneumatiky

Leasing, úver na auto. Poisťovanie, financovanie vozidiel.