Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Spoločnosť KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zaistí všetko pre automatické prevodovky. Dbáme predovšetkým na kvalitu práce, rýchlosť a spokojnosť zákazníka. Špecializujeme sa na opravy automatických, mechanických a variátorových prevodoviek a to všetko vrátane výmeny olejových náplní v automatických prevodovkách. Vykonávame tiež repase hydrodynamických a ...

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Autoservis. Sprostredkovanie S.T.K. a EMISIÍ Prehliadka vozidla pred sezónou (letné, zimné). Prvá prehliadka vozidla je ZADARMO. Príprava vozidla na predaj. (kontrola vozidla, autokozmetika, atď.) Poradenská činnosť pri kúpe ojazdeného vozidla. Vykonávame výmenu olejov podľa priania zákazníka. Vykonávame karosárske opravy (vytiahnutie, ...

Pneuservis. Servis, plnenie a čistenie klimatizácií.

Činnosť: - pneuservis - čistenie interiérov - klimatizácia.

Autoškola Ponuka služieb pre získanie vodičského oprávnenia skupín A, B, C. Prevádzka autodopravy mikrobusom pre 13 osôb v tuzemsku aj zahraničí.

Autoklampiarske práce Autolakýrnické práce Autoservis, autoopravovňa - mechanické opravy, výmeny, oleje, mazivá, výfuky.

Výroba, oprava, servis: -zvárané autoplachty pre všetky typy nákladných, osobných automobilov -plachty na prívesné vozíky -atypické plachty, kryty (poľnohospodárske, lesnícke stroje, športové lode atď.) -markízy -bazény z plachtových PVC materiálov vrátane kovových konštrukcií -plachty, kryty, zastrešenie (bazény, vodné nádrže, ...

Veľkoobchod, maloobchod: - autodiely, náhradný diel pre automobil - autopríslušenstvo, príslušenstvo pre automobily - rozvoz tovaru v Brno.

Špecialisti na ojazdené aj nové úžitkové vozidlá. Ku každému automobilu dávame písomnú doživotnú záruku na pôvod a históriu vozidla. Dojednáme povinné aj havarijné poistenie na mieste.

Autoservis, autoopravovňa: -opravy po veľkých haváriách -drobné opravy a úpravy -klampiarske práce -vyváranie -lakovanie -GO motorov -pretesňovanie motorov -podvozkové partie, tlmiče -brzdové sústavy -výfukové systémy -elektroinštalácia -alternátory, štartéry -výmena čelného skla.

Činnosť: - autoservis - pneuservis - STK - emisie - finančné služby - predaj vozidiel. Komplexné služby v oblasti opráv a údržby osobných aj úžitkových vozidiel, správu firemného vozového parku. Poskytujeme finančné služby vrátane sprostredkovania lízingu i poistenia zodpovednosti, zaisťujeme pravidelné prehliadky vozidiel vrátane ...

Telekomunikácie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, poradenstvo: -mobilné telefóny -príslušenstvo pre mobilné telefóny -púzdra, nabíjačky vrátane stolných, batérie, antény aj smerové -aktívne a pasívne držiaky, -hands free -webdispečing. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečenie -hands ...

Autoškola ABC -výcvik vodičov všetkých skupín -profesionálna a individuálna výučba a výcvik vodičov -kondičné jazdy -zľavy pre študentov, možnosť splátok.

Autobazár. Výkup, predaj, lízing: -nové aj ojazdené automobily z EÚ.

Činnosť: - pneuservis - autoservis Veľkoobchod, maloobchod: - pneumatiky - duša - disky

ASC AUTOSKLO. Predaj, montáž, oprava: - autosklo na osobné aj nákladné auto - oprava prasklina čelné sklo - tónovanie autosklo - bezplatná výmena z poistnej udalosti - nové sklo s odmenou.

Oprava, servis: -automobily PEUGEOT. Práca: -karosárske -lakýrnické -meranie emisií -príprava a realizácia STK. Predaj: -nové aj staršie vozidlá PEUGEOT -použité náhradné diely. Služby: -montáž: -autoalarmy -zabezpečovacie systémy -ručné čistenie vozidiel. Pneuservis.

Distribúcia, predaj, dodávka, rozvoz, veľkoobchod: -náhradné diely na osobné a dodávkové automobily -mechanické diely - tlmiče pérovania Gabriel -výfukové systémy Tesh - automobilové remene Dayco - filtre Purolator - brzdové doštičky Remsa - brzdové kotúče Bradi - karosárske diely Klokkerholm Karosseridele - strešné nosiče a boxy ...

Čerpacie stanice. Predaj: -pohonné hmoty, oleje a mazivá pre osobné aj nákladné automobily.

Nákladná doprava: -vnútroštátna -medzinárodné. Oprava: -cestné vozidlá. Obchod s dopravnou technikou. Prenájom nákladných vozidiel, návesov a prívesov. Odťahová služba nákladných vozidiel.

Predaj, montáž: -náhradné diely pre automobily európskej a japonskej výroby -karosárske diely -motorové diely -brzdové súčasti -diely riadenia -podvozkové diely -tlmiče pérovania -výfukové systémy -elektronika motora -lanovody a silentbloky -autosklá.

Autoservis, autoopravovňa: -mechanické opravy vozidiel ŠKODA, FAVORIT, FELICIA, pozáručné opravy -prípravy na STK -geometria Drobný predaj: -náhradné diely a oleje TOTAL.