Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Polepy áut a vozidiel 3D poťahovými fóliami na karosérie, široká ponuka farebných odtieňov.

Pneuservis. Maloobchod, predaj: - autodiely - pneumatiky.

Umývanie vozidiel -čistenie interiérov

Predaj áut a motoriek -motorkárska obuv -individuálne dovozy áut, motoriek z EÚ a USA.

Autorizovaný díler: -JAGUAR -RANGE ROVER -LAND ROVER. Autosalón, predaj, oprava, servis, leasing: -osobné automobily JAGUAR, RANGE ROVER a LAND ROVER -automobily -náhradné diely. Ďalšie značky vozidiel: -Morgan -Bentley -Rolls Royce.

Predaj: -štvorkolky -motorky -skútre -pneuservis Vzorková predajňa: Bezručova 5 Blansko Pracovný čas: Po-pa: 12-17 So: 8:30-17

VODIČIAK U NÁS V POHODE, RÝCHLO A ZA DOBRÚ CENU! Autoškola v centre Brna. Pripravuje žiadateľa o vodičský preukaz už od roku 2000 a patrí tak k najdlhšie fungujúcim autoškolám v Brne. Služby: -teoretická príprava -školenie vodičov referentov -uplatnenie pravidiel priamo v cestnej premávke -vodičák skupiny A, B, C -profesné ...

Predaj, lízing, servis, oprava vozidiel ŠKODA a SsangYong: -nové automobily: -tel.537038218 -ojazdené vozidlá, bazár: -predaj, výkup na protiúčet aj do komisie -odhady vozidiel -náhradné diely, príslušenstvo. Oprava, servis, práca: -klampiarske -lakýrnické, ošetrovanie dutín a podvozkov -stanica merania emisií ...

Autobazár: -úžitkové, osobné, nákladné vozidlá. Predaj: -použité náhradné autodiely AVIA. Výkup: -nákladné úžitkové vozidlá. Prestavby vozidiel na nosič kontajnera.

Servis nákladných vozidiel, prívesov, návesov, nadstavieb, zemných strojov. Tuzemské aj zahraničné značky.

Opravy cestných vozidiel -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva

Umývacie technológie. Umývacie systémy ISTOBAL -umývacie linky (umývačky automobilov) -portálové umývacie linky -umývacie tunely -umývacie linky pre nákladné vozidlá -umývacie linky pre autobusy -tlakové umývacie centrá -umývacie boxy (zastrešenie) -vysávače (vysávače) -platobné terminály. Záručný aj pozáručný servis.

Prevádzka autoservisu a pneuservisu. Predaj a montáž náhradných dielov, doplnkov a autorádií.

Autoškola -akreditované školiace stredisko -všetky skupiny. -vodičský preukaz -kondičné jazdy -školenie vodičov -vrátenie vodičského preukazu.

Prevádzka autoškoly. Školenie vodičov skupín B, C, D s následným preskúšaním pre profesijné osvedčenie, kondičné jazdy.

Prestavba, montáž, servis, revízia: -vozidiel na propán-bután (LPG*): -homologované montáže so schválením a zápisom do technického preukazu. Zariadenie firmy LOVATO. Montáž ťažného zariadenia BRINK. Oprava: -osobných automobilov menšieho rozsahu.

Umývanie a čistenie automobilov vrátane interiérov.

Zásobujeme automobilový a motorový priemysel tak ako všeobecné strojárstvo s cenovo výhodnými a akostne hodnotnými dielmi z kontinuálne liateho materiálu.

Ponuka registrácie vozidiel, prevodov, prihlásení, odhlásení a vyradení automobilu. Vybavenie straty TP a ŠPZ na dopravnom inšpektoráte mesta.

Montážne stredisko. - osobné, nákladné a autobusové sklá.

Autoopravovňa. Oprava automobilov.