Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj, montáž - multimédiá do auta - autohifi - digitálne TV tunery - autoalarmy aj s GSM zariadením - centrálne zamykanie - imobilizéry - antiradary - laserové rušičky - cúvacie kamery - parkovacie senzory - elektronické knihy jázd.

Opravy cestných vozidiel, laserové meranie motocyklových rámov.

Spoločnosť KAPS AUTOMATIC, s.r.o. zaistí všetko pre automatické prevodovky. Dbáme predovšetkým na kvalitu práce, rýchlosť a spokojnosť zákazníka. Špecializujeme sa na opravy automatických, mechanických a variátorových prevodoviek a to všetko vrátane výmeny olejových náplní v automatických prevodovkách. Vykonávame tiež repase hydrodynamických a ...

Benzínová čerpacia stanica. Maloobchod, predaj: - pohonné hmoty.

Stredisko Čepro a.s. Praha. Služby: -preprava, skladovanie a predaj ropných produktov -poskytovanie prepravných, skladovacích a ďalších špeciálnych služieb v tejto oblasti ďalším subjektom -ochraňovanie zásob štátnych hmotných rezerv -prevádzka siete čerpacích staníc pod obchodným názvom EuroOil.

Čerpacie stanice, predaj, služby: -pohonné hmoty, benzín

Čerpacie stanice. Predaj pohonných hmôt: -špeciál -super -natural -nafta.

Čerpacie stanice. Predaj pohonných hmôt: -benzín -nafta -olej.

Tel.č.neoverené Výkup a predaj: -osobné a úžitkové vozidlá.

Predaj: - ojazdené a nové automobily LAND ROVER

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Autoservis. Sprostredkovanie S.T.K. a EMISIÍ Prehliadka vozidla pred sezónou (letné, zimné). Prvá prehliadka vozidla je ZADARMO. Príprava vozidla na predaj. (kontrola vozidla, autokozmetika, atď.) Poradenská činnosť pri kúpe ojazdeného vozidla. Vykonávame výmenu olejov podľa priania zákazníka. Vykonávame karosárske opravy (vytiahnutie, ...

Čerpacie stanice. Predaj-pohonné hmoty. Benzín, nafta. -možno nakúpiť bežný sortiment olejov, oleje, prevádzková náplň a doplnky do vozidiel, vozdidlá -možnosť platby platobná karta, kartou. Vonkajšie aj ručné umývanie vozidla, vozidiel. Automatická umývacia linka.

Pneuservis. Servis, plnenie a čistenie klimatizácií.

Činnosť: - pneuservis - čistenie interiérov - klimatizácia.

Autoškola Ponuka služieb pre získanie vodičského oprávnenia skupín A, B, C. Prevádzka autodopravy mikrobusom pre 13 osôb v tuzemsku aj zahraničí.

Opravy: -automechanické -autoklampiarske -montáž doplnkov -predaj ND -montáž zabezpečovacieho zariadenia MEDVEĎ BLOK -predaj batérií TAB -príprava vozidiel na STK Volkswagen Club Chrobák: -špeciálne úpravy.

Autoklampiarske práce Autolakýrnické práce Autoservis, autoopravovňa - mechanické opravy, výmeny, oleje, mazivá, výfuky.