Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

PETBULL MOTO Služby: - servis a predaj motocyklov a skútrov - predaj ND a doplnkov pre motorky. - prestavby motocyklov na zákazku.

Autolakovňa: - lakovanie vozidiel - lakovanie veteránov - lakovanie malých lietadiel - lakovanie častí strojov

Maloobchod, predaj: -náhradné diely na traktory -záhradná a farmárska technika. Pneuservis.

Autoopravovňa, zabezpečenie STK a emisií, predaj a dovoz automobilov, predaj náhradných dielov.

Predaj, overovanie, servis: -analógových, digitálnych tachografov

Výroba, predaj -liata dlažba BOXIT Kovovýroba -oceľové schodiská, haly, mreže -kontajnery Autodoprava -kontajnery Avie -medzinárodná, tuzemská Autoservis, autoopravovňa -nákladné autá a poľnohospodárska technika

Predaj - náhradné diely pre automobily Autokarosárske práce Opravy - osobné automobily Pneuservis Odťahová služba Príprava na STK

Výroba plastových dielov pre automobilový priemysel, plastových nádrží pre nákladné automobily a autobusy a plastových dielov pre osobné automobily do interiéru.

Pneuservis: -pre osobné, dodávkové vozidlá, motocykle -opravy a predaj pneu -prípravy vozidiel na STK -drobné opravy osobných a dodávkových automobilov.

Strojárska výroba: -súčiastky pre osobné a nákladné automobily.

Veľkoobchod, maloobchod: -náhradné diely na európske a japonské vozidlá -karosárske a mechanické diely -strešné nosiče, autoboxy -oleje a mazivá, atď. Predaj, servis, výmena: -autosklá všetkých značiek.

Veľkoobchod, maloobchod: -sklá-osobné, nákladné -autá, autobusy-vrátane montáže (sklá tuzemské i zahraničné) -strešné okná-predaj, montáž. Predaj: -autodiely na osobné automobily.

Veľkoobchod, maloobchod: -sklá-osobné, nákladné -autá, autobusy - vrátane montáže (sklá tuzemské i zahraničné) -strešné okná - predaj, montáž. -autodiely na osobné automobily.

Predaj, montáž: -výmena a predaj automobilových skiel -tónovanie skiel -bezplatná likvidácia poistných udalostí -rýchle dodacie lehoty. Sídlo firmy: -37001 České Budejovice -Husova 39 -tel.: 385310195

Veľkoobchod, maloobchod: -sklá -osobné, nákladné automobily -autá, autobusy-vrátane montáže (sklá tuzemské i zahraničné) -strešné okná-predaj, montáž. Predaj: -autodiely na osobné automobily.