Pneuservisy, to nie je len výmena letných a zimných pneumatík. Pneuservisy ponúkajú aj vyvažovanie kolies motocyklov, automobilov a nákladných vozidiel, rovnanie alu-diskov, opravy duší a pneumatík, drobné mechanické práce a predaj pneumatík, diskov a duší

Predaj - osobné automobily dovoz automobilu z Nemecka na zákazku. Autoservis - príprava na STK a emisie - opravy automobilu - autosklá - plnenie autoklimatizácie. - montáž ťažných zariadení. Pneuservis. Odťahová služba.

Autoservis, autoopravovňa. Oprava, servis: - osobné a dodávkové automobily, vozidlá: - autodiagnostika - prevedenie STK - opravy klimatizácií. Pneuservis a práce: - autoklampiarske - karosárske - zváranie hliníka.

Predaj, bazár, oprava, servis: - motocykle - náhradné diely - pneuservis

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis

Protektorovanie a prerábanie - gumové pneumatiky

Opravy, predaj, servis: - motorových vozidiel - pneuservis.

Poskytujeme servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých typov a značiek. Vykonávame bežné opravy a servis, ponúkame napr. diagnostiku elektronických jednotiek vozidiel ale aj služby pneuservisu a ďalšie. Samozrejmosťou sú technické prehliadky vrátane kontroly emisií. Vykonávame montáž autorádií, centrálneho zamykania a autoalarmov. Ďalej výmeny ...

Pneuservis Alda Predaj, opravy: -pneumatiky osobné, dodávkové, offroad, motocyklové -disky.

Autoservis: - mechanické opravy osobných automobilov - meranie emisií zážihových motorov - diagnostika vozidiel - pneuservis. Odhady cien motorových vozidiel.

Predaj: - autodiely pre domáce a zahraničné nákladné vozidlá. Kompletný pneuservis pre nákladné automobily.

Predaj: - pneumatiky - hliníkové kolesá - tuning - autodoplnky - oleje. Pneuservis. Požičovňa: - strešné boxy.