Pneuservisy, to nie je len výmena letných a zimných pneumatík. Pneuservisy ponúkajú aj vyvažovanie kolies motocyklov, automobilov a nákladných vozidiel, rovnanie alu-diskov, opravy duší a pneumatík, drobné mechanické práce a predaj pneumatík, diskov a duší

Našim hlavným sortimentom sú vozidlá značky IVECO. Predávame nové aj ojazdené vozidlá z lízingu. Všetky vozidlá prechádzajú prehliadkou v autorizovanom servise IVECO, vykonávame aj celkovú diagnostiku vozidiel. Bazár ojazdených nákladných áut. Predaj ojazdených nákladných áut. Použité vozidlá - predaj: - Iveco Euro Star LD440E42 ...

Maloobchod, predaj: - náhradné diely na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIŤ - európske zahraničné vozidlá. Autopríslušenstvo: - autobatérie 40-180 ah - autorádia - autopoťahy. Autoservis a pneuservis.

Služby: - pneuservis - autoservis - geometria kolies - servis autoklimatizácie - odťahová služba.

Služby: - pneuservis - servis autoklimatizácie.

Firma ELICOMP - E s.r.o. z Hradca Králové zaisťuje montáž, servis a predaj produktov DEVI. Jedná sa o podlahové kúrenie, vykurovacie rohože, systémy vyhrievania plôch a odkvapov. Vykonávame tiež liatie anhydritových podláh, elektroinštalatérske práce a montáž sadrokartónových konštrukcií. Našou ďalšou činnosťou je prevádzka ...

Autoopravovňa-pneuservis: - osobné automobily.

Autoservis, autoopravovňa - opravy osobných vozidiel - mechanické a karosárske opravy - autoelektrikárske práce - autolakýrnické práce - výmena čelných skiel. Pneuservis. Odťahová služba.

Pneuservis - prezúvame a vyvážame všetky druhy bicyklov na autá aj moto. Kompletné opravy, servis a renovácia - hliníkové disky na motocykle aj na automobily - lakovanie - leštenie - pieskovanie.

Autodoprava: - vnútroštátna preprava - medzinárodná preprava - špedícia. Skladovacie priestory. Servis: - opravy všetkých motorových vozidiel - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá - ručné umývanie nákladných automobilov.

Autodoprava: - vnútroštátna preprava - medzinárodná preprava - špedícia. Skladovacie priestory. Servis: - opravy všetkých motorových vozidiel - pneuservis pre nákladné aj osobné vozidlá - ručné umývanie nákladných automobilov.

Prestavby vozidiel na LPG, CNG. Meranie emisií benzín, LPG a CNG, Diesel. Opravy a revízie zariadení na LPG a CNG. Výmeny nádrží na LPG s prešlou tlakovou skúškou. Diagnostika, opravy a servis vozidiel všetkých značiek. Revízie a skúšky vyhradených plynových zariadení. ČERPACIA STANICA na LPG. Pneuservis.

Autoservis: - výmena čelného skla - klampiarske a lakovnícke práce - geometria - oprava vozidiel všetkých značiek. Pneuservis. Autobazár.

Činnosť: - autoservis - pneuservis - odťahová služba - predaj autodielov Dovoz vozidiel z EÚ.

Služby: - autoservis - pneuservis - výmena a opravy autoskiel

Predaj, bazár, e-shop: - použité pneumatiky, Alu kolesá, plechové disky, kryty kolies - vybavenie pneuservisov Služby: - pneuservis

Palivá Nové Mesto nad Metují Predaj: Pevné palivá: Čierne uhlie, hnedé uhlie Koks Drevené a uhoľné brikety Spracovanie a predaj palivového dreva Ďalej ponúkame predaj: Piesku a drví Mazivá a oleje Predaj propán-butánových fliaš Prevádzka pneuservisu pre osobné vozidlá Predaj pneumatík rôznych značiek podľa priania ...

Služby: -autoservis -pneuservis.

Služby: - nákladná autodoprava - autoservis - pneuservis

Autoservis. Pneuservis Karosáreň. Odťahová služba.

Služby: - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - dodávková autodoprava Pneuservis tel.: 721 383 866

Služby: - autoservis - autoopravovňa - pneuservis - autoklampiarske práce.

Autoservis: - autoelektrikárske opravy - čistenie interiéru vozidla - diagnostika, opravy a nastavenia motorov - generálne opravy agregátov, motorov - nastavenie geometrie prednej nápravy - opravy brzdových systémov - výmeny autoskiel - mechanické práce - klimatizácia. Predaj: - autodoplnky - náhradné diely Pneuservis.