Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

AUTOTOMEX s.r.o. sa zameriava na servis osobných a úžitkových vozidiel a motocyklov, pneuservis, diagnostiku a chiptuning. Ďalej sa spoločnosť špecializuje na náhradné diely a doplnky.

Akciová spoločnosť ČZ patrí medzi renomované strojárenské firmy s dlhoročnou tradíciou. Väčšinu našej produkcie tvorí komponenty pre oblasť automobilového priemyslu, kde spolupracujeme s radom svetových značiek. Medzi naše aktivity patrí aj výroba čelných vysokozdvižných vozíkov značky DESTA, reťazí či vysoko presných brúsiacich ...

Firma 4x4 US CAR SERVICE s.r.o. so sídlom v okrese Strakonice ponúka profesionálne služby v oblasti amerických automobilov a offroadov. V rámci našej činnosti sa zameriavame predovšetkým na servis a údržbu všetkých US automobilov a taktiež na predaj a dovoz náhradných dielov. Ďalej ponúkame kompletné opravy a repase náhrad, offroad servis a údržbu ...

Taxislužba Pavel Vojík má dlhoročnú tradíciu a je založená na kvalitnom prepravnom servisu. Naši prioritné službou je preprava osôb, vrátane transferov na európske letisko, rôzne kultúrne a športové podujatia. Ďalej sme schopní zabezpečiť kuriérske služby a tiež sťahovanie. Našou snahou je poskytovať kvalitné taxi služby za priaznivú cenu pre čo ...

Spoločnosť IMG AUTOMOTIVE s.r.o. sa zaoberá výrobou náhradných dielov a príslušenstva pre automobily. Vyrábame interiérové diely pre VW koncern, BMW, Mercedes, Renault. Sídlime na adrese Priemyslová 798, Planá nad Lužnicí. Naše výrobné závody nájdete v Českej Lípe a Banticiach.

predaj: - prívesné vozíky AGADOS - ťažné zariadenie pre osobné, úžitkové a nákladné vozidlá všetkých značiek. Naše služby poskytujeme predovšetkým na celom území juhu Čiech a juhozápadnej Moravy.

Spoločnosť Paukner spol.s r.o. je autorizovaný servis automobilky Mitsubishi. Vykonávame kalkulácie cien podľa časových noriem výrobcu a cenníka servisných kontrol. V našom servise nájdete iba vysoko preškolený personál Autorizovaných opravcov Mitsubishi. U nás si môžete servisné práce objednať aj cez internet Tiež predávame náhradné ...

Predaj, e-shop: - náhradné diely na voz GAZ Gazelle

Spoločnosť MACH MOTORS s.r.o. sa špecializuje na predaj nových aj ojazdených vozidiel značky BMW alebo luxusných a športových automobilov. Túto činnosti prevádzkujeme už od roku 1992 v Českých Budějoviciach. Máme viac ako 1000 spokojných zákazníkov nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí. BMW dovážame vo všetkých typových radoch 1, 3, 5, ...

dovoz - zánovné osobné vozidlá BMW predaj - náhradné diely Dovoz, predaj - nové osobné vozidlá BMW servis - osobné vozidlá BMW

Predaj, požičovňa, bazár, servis: - športové potreby - bicykle - lyže - autoboxy, cyklonosiče. Brúsenie korčúľ. Predaj, požičovňa, montáž, servis: - CB rádiostanice, vysielačky.

Výroba: - doplnky pre motocykle, štvorkolky, off-roady - riadidlá, opierky pre spolujazdca, padáky, výfuky - pre tuning vyrábame stabilizátory pre zvýšenie tuhosti karosérie, diely pre sanie, držiaky - sedadlá pre motocykle. Zámočníctvo, výroba: - ploty, brány a bránky, zábradlia, schody, dvierka a poklopy, komínové striešky.

služby: - autobazár - autoservis - pneuservis - autopožičovňa - odťahová služba

Výroba, predaj: -Elektronické súčiastky a zariadenia - rezistory, tlmivky, optoelektronické prvky - elektronické moduly -diely pre motorové vozidlá -zapalovací káble, zapaľovacie cievky, automobilové poistky a žiarovky .

kovovýroba: -náhradná diely na osobné automobily -plechové dielce pre automobilky -dverová rámy pre automobily -nosníky prístrojových dosiek -sloupky, vodiace lišty a strešné lišty -držák nárazníkov.

Predaj, e-shop: - mazivá, oleje - chladiace a obrábacie emulzie - špeciálne priemyselné kvapaliny - nemrznúcej zmesi - odmasťovadlá - čistiace prostriedky

Predaj, servis: -autobaterie -zastoupení VARTA.

Záručné a pozáručné opravy a servis vozidiel IVECO, predaj ojazdených vozidiel IVECO a predaj náhradných dielov IVECO. služby: - pozáručné opravy a servis vozidiel IVECO - predaj ojazdených vozidiel IVECO - predaj náhradných dielov IVECO.

autovrakovisko: - výkup autodielov aj celých áut - široký výber nových i použitých náhradných dielov na osobné aj úžitkové vozidlá - likvidácia vozidiel - pneuservis, predaj použitých aj nových pneumatík a diskov.

predaj - potreby na motocross Výroba - výfuky

Sme firma v Českých Budějoviciach, ktorá sa zaoberá opravami plastových častí automobilov, motocyklov a napríklad záhradného nábytku a pod. Oprava takejto plastovej časti je oveľa jednoduchšie a hlavne lacnejšie, než kúpiť celý diel a nechať ho vymeniť. Zvárame: plastové nárazníky, svetlomety, plastové časti chladičov, záhradný nábytok a ďalšie.

odťahová služba nonstop, požičovňa prívesov, karavanov, dovoz vozidiel na zákazku

Porsche České Budějovice je autorizovaným predajcom a servisom pre značky Volkswagen, Škoda, Audi, Volkswagen úžitkové vozy a ojazdené autá všetkých značiek v programe Das Welt Auto, kde nájdete viac ako 100 ojazdených vozidiel všetkých značiek s overenou garanciou a kvalitou. V ponuke nových, skladových vozidiel nájdete: - Volkswagen - e-up ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kompletné sortiment náhradných dielov a príslušenstva na vozidlá českej výroby značiek LIAZ, KAROSA, TATRA, AVIA všetkých typov a prevedení.