Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Autobazár: - vozidlá značky Škoda Služby: - pneuservis - montáž ťažného zariadenia - výmena čelných okien

Výroba: - výfukové systémy Činnosť: - renovácia veteránov - karosárske a klampiarske práce

Autosklo Brno -výmena autoskiel na všetky typy vozidiel ( osobné, dodávka, nákladné, bus) a všetkých typov skiel ( čelné, bočné, zadné) Tónovanie autoskiel fóliami BRUXSAFOL - tými najkvalitnejšími na trhu.

Autoservis Pneuservis -servis, opravy vozidiel všetkých značiek -údržba a opravy v rovnakej kvalite ako v značkovom autoservise -priaznivé ceny -predaj náhradných dielov -opravy, servisné služby pre motorky.

Predaj - snehové reťaze. Predaj - oceľové reťaze a laná, upínacie a viazacie prostriedky, textilné laná, gumolana, príslušenstvo

Oficiálny dovozca a distribútor olejov a mazív Shell do ČR a SK. Dovoz a distribúcia autokozmetiky a autochémie MA-FRA®, WD-40®, Coyote, WUNDER-BAUM®, STP®, Armor All®, a i. Predaj a servis čistiacej a upratovacej techniky Lavor PRO, Kevac, umývacích liniek a samoobslužných boxov Autoequip Lavaggi a Mix. Spoločnosť Walmsley enterprises ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - montáž ťažných zariadení - výmena autoskiel - predaj autodielov

Predaj, požičovňa, servis - prívesy, prívesné vozíky.

Služby: - autobazár - predaj použitých a nových náhradných dielov na vozidlá Škoda

Renovácia áut veteránov, chiptuning a tuning. Prestavba na Etanol 85 - odstraňujeme FAP a PDF vo vozidlách všetkých značiek VŠETKO PRE MOTOSPORT: - opravy riadiacich jednotiek - autodiagnostika - tacho servis - zmeny podsvietenia ovládacích prvkov - aplikácia keramických nanotechnológií - účinné brzdové systémy - vyvažovanie ...

Distribúcia - autochémia - autokozmetika - motokozmetika Profesionálna príprava vozidiel určených na následný predaj Čistenie vozidiel - ručné čistenie interiérov - rozleštenie vád autolakov Školenia - záujemcovia, ktorí majú záujem vytvárať strediská čistenia vozidiel - záujemcovia o prevzatie systematického postupu PORZELACK.

Opravy alternátorov a štartérov. Predaj náhradných dielov.

Služby: -autoservis -autoopravovňa -diagnostika -pneuservis -odťahová služba Predaj, maloobchod: -náhradné diely

Služby: -čistenie interiérov -renovácia svetlometov -farbenie kolies -výmena motorového oleja -zapožičanie prívesného vozíka -uskladnenie vozidiel, príp. strojov -štartovanie áut pri vybití batérie -nabitie a zmeranie autobatérie -výkup starých autobatérií -výmena motorového oleja -zdviž na auto Predaj, maloobchod: ...

Montáž: - autoalarmy - imobilizéry - centrálne zamykanie

Predaj: -ojazdené automobily -nové náhradné diely

Zabezpečenie vstupných, medzioperačných a výstupných kontrol.

Predaj, maloobchod: - náhradné diely pre nákladné vozidlá TATRA

Služby: -autoservis. -montáž autodoplnkov. -pneuservis. Predaj: -náhradné autodiely.

Auto elektro servis. Autoodťah a dovoz opravených vozidiel. Kompletný automobilový servis, uskladnenie a výmena pneu, zaistenie STK a kontrol.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: - náhradné diely na zahraničné vozidlá, autodiely. Dovoz, skladovanie a distribúcia náhradných autodielov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop: - náhradné diely na zahraničné vozidlá, autodiely. Dovoz, skladovanie a distribúcia náhradných autodielov.