Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Oprava a autovrakovisko BMW, MINI Cooper. Predaj: -použité, nové náhradné diely na vozidlá BMW, MINI Cooper.

Autoservis, autoopravovňa - diagnostika a opravy všetkých áut. Pneuservis - výmena a predaj pneumatík. Predaj - autodiely - oleje a prevádzkové kvapaliny.

Autoservis, autoopravovňa: -autolakovňa -autokarosáreň -opravy a výmeny čelných skiel -autopožičovňa

Predávame nové značkové profesionálne prívesné vozíky a prepravníky za najvýhodnejšie ceny s konštrukčnou rýchlosťou 130 km/h. Značkové prívesy ponúkame vo viac ako 70 variantoch a prevedeniach v cenách už od 15.900 Sk vr. DPH. V rámci SR ponúkame konštrukčne najmasívnejšie prívesy. Prívesy a autoprepravíky tiež požičiavame. Všetky prívesy sú s ...

Autoservis. Pneuservis. Práca: - autoklampiarske - výmena autoskiel - opravy, plnenie autoklimatizácie

Telekomunikácie. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, servis, poradenstvo: -mobilné telefóny -príslušenstvo pre mobilné telefóny -púzdra, nabíjačky vrátane stolných, batérie, antény aj smerové -aktívne a pasívne držiaky, -hands free -webdispečing. Montáž: -imobilizér, autoalarmy -mechanické, elektronické zabezpečenie -hands ...

Predaj nových, ojazdených vozidiel, výkup ojazdených, servis. Autorizovaný díler zn. Suzuki. Predaj nových vozidiel. Autoservis a predaj náhradných dielov a príslušenstva. Pneuservis.

Autoslužba Sloboda. STK, stanica technickej kontroly. Ponúka služby: - technická kontrola všetkých druhov áut vrátane zahraničných - príprava vozidiel na STK - na požiadanie vykonáva nastavenie svetiel a preskúšanie bŕzd. Predaj: - dovozové oleje - umývacie prostriedky - autodoplnky - drobné náhradné diely.

Predaj, e-shop: - audio, video - batéria - autopríslušenstvo - meracie prístroje - hračky - náradie

Autoservis, autooprava - opravy cestných vozidiel - výmena oleja a prevádzkových kvapalín - opravy bŕzd - mechanické práce - autoelektrikárske práce. Pneuservis - predaj pneumatík. Predaj náhradných dielov.

Požičovňa: -prívesné vozíky. -stavebné kozy. Rozvoz: -barelová voda zn. AQUA ANNA.

Predaj osobných a úžitkových vozidiel. Autobazár -komisný predaj ojazdených automobilov -výkup za hotové. Dovoz ojazdených automobilov zo zahraničia, sprostredkovateľský poplatok 3, 5 %, bez parkovného, automobil je súčasne ponúkaný v motoristických inzertných novinách. Vybavovanie všetkých formalít spojených s prihlasovaním ...

Výroba: - porez polyuretánových pien do sedacieho nábytku - matrac - poťahy pre automobilový priemysel

Služby: -autoservis, autoopravovňa -pneuservis Predaj automobilových súčiastok

Autorizovaný predajca Škoda, AUDI. Zaisťujeme poistenie, financovanie, prihlásenie do evidencie a komplexný servis. Vykonávame tiež servis vozidiel Hona a VW. Výkup a predaj ojazdených vozidiel.

Predaj a výkup ojazdených alebo havarovaných vozidiel. Nákup a predaj áut, odťahová služba. Autoservis, autoopravovňa. Predaj a výmena autoskiel.

Kompletné opravy a servis výfukov. Predaj a montáž nových výfukov vrátane príslušenstva. Ochranné nátery, zámočnícke a zváračské práce. Prevádzkareň Praha, tel. 776 649 306 Praha 10 Malešice, depo Hostivař.

Výroba a distribúcia výfukov: - výfuky na všetky druhy osobných atomobilov - montáž výfukov zadarmo (okrem Š100 - Š130), výfuky na vozidlá Škoda - Favorit, Felicia, Octavia, Fabia; výfuky na zahraničné automobily, vlnovce, sponky, koncovky, športové výfuky, katalizátory.

Ponúkame: -kompletné opravy karosérií veteránov -kompletné opravy karosérií automobilov, motocyklov, lakovania Služby: -autoopravy -autoklampiar -autolakýrnik -umývanie vozidla -čistenie interiéru -renovácia laku leštením a brúsením -retuš poškodeného laku -predaj autokozmetiky Pnruservis.

Autovrakovisko smidary, vrakovisko, nákup, predaj a výkup: - náhradné diely z ojazdených zahraničných automobilov značiek Audi, Ford, Opel, Volkswagen, Škoda, Seat - náhradné diely použité aj nové - ekologická likvidácia autovrakov. Autoservis. Pneuservis.

Veľkoobochod, maloobchod: - ložiská a príslušenstvo - valčekové reťaze - klinové a ozubené remene a remenice - gufera, "O" krúžky - segerovky, maznáčik - Loctite, Weocon - mazacie systémy - obrábacie nástroje. Program a služby: - predaj - zabezpečenie strojárskej výroby - poradenský servis - nonstop servis - doprava a ...

Výroba, servis a predaj akumulačnej techniky. Na našom e-shope Vám ponúkame množstvo výrobkov, z ktorého si môžete vybrať: - akumulátory (trakčné-blokové a článkové) - alternátory a štartéry - štartovacie a prepojovacie káble - nabíjače - záložné zdroje a UPS - AKU testery. Zaisťujeme ekologickú likvidáciu vyradených alebo ...