Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Výroba: - automobilové a železničné komponenty

Predaj a servis prevodoviek a diferenciálov ao aj použitých.

Predaj, e-shop - autodiely, autodoplnky - nosiče kolies - autobatérie - mazivá, oleje - ťažné zariadenia.

Predaj, e-shop: - zapaľovacie a žhaviace sviečky Denso - brzdové doštičky a brzdové kotúče Brembo Služby: - programovanie - IT outsourcing - tvorba webových stránok Elektroinštalácia

Činnosť: - vykonávanie opravárenských, triediacich a kontrolných prác pre dodávateľov autopriemyslu. Meranie a systémové riadenie Drobné opravy, opracovanie dielov a zbavenie nečistôt

Výroba, veľkoobchod, rozvoz : - náhradné diely ND AVIA Oprava : - sedadlá nákladných automobilov Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod : - autopoťahy TRUCK

Veľkoobchod, maloobchod: - autodiely, náhradný diel pre automobil - autopríslušenstvo, príslušenstvo pre automobily - rozvoz tovaru v Brno.

Predaj, montáž a servis taxametrov Semitron. Kompletná ponuka príslušenstva pre taxislužbu. Telematické systémy pre dohľad nad taxi vozidlami.

Predaj, maloobchod, výkup: -akumulátory -autobatérie

Poskytujúce služby: - predaj a montáž skiel na všetky značky vozidiel - výmena skiel z povinného ručenia a pripoistenia zadarmo - opravy praskliniek a bodových poškodení (so zárukou) - fólia a tónovanie skiel (homologované) - strešné okná (výber z mnohých typov) - možnosť odvozu zákazníka - expresné výmeny.

Predaj náhradných dielov na nákladné autá.

Predaj, servis a likvidácia: - autobatérie AKUMA, BANNER, MIDAC, VARTA

Predaj: -autodiely -náhradné diely na vozidlá všetkých značiek -autodoplnky -akumulátory -mazivá a technické kvapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírovanie autokľúčov a čipových autokľúčov -jazdné bicykle.

Zaoberáme sa predajom autodielov a autodoplnkov na všetky typy vozidiel. Našim cieľom je uspokojiť zákazníka kvalitou a cenovou dostupnosťou dielov nielen pre autoservisy, ale aj pre celú verejnosť. Ďalej ponúkame kvalifikovaný servis osobných a úžitkových vozidiel. Zaisťujeme osobný aj internetový predaj.

Druchema je družstvo pre chemickú výrobu a služby, ktoré patria k tradičným českým firmám so širokým sortimentom kvalitných výrobkov z oblasti bytovej chémie, autokozmetiky, lepidiel a tmelov, farieb na textil, výrobkov na šport a voľný čas.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely na automobily -autodiely -príslušenstvo

Predaj: -náhradné diely -Ikarus, Karosa, Liaz, Tatra -kvalitné motorové oleje. Reklama: -písmomalierstvo a fóliové písmo -prenájom reklamných plôch na autobusoch MHD -zhotovenie reklám na autobusoch, automobiloch, reklamných ceduliach a výlohách. Opravy a servis: -autobusy -Karosa, Ikarus -nákladné vozidlá -Avia, ...

Autoservis, pneuservis: - oprava a plnenie klimatizácií - geometria - karosárske práce - autodiagnostika - autosklo - čistenie interiéru - montáž ťažných zariadení - výmeny skiel bez platenia - tónovanie skiel - príprava vozidiel na STK.

Autoservis, pneuservis: -predaj náhradných dielov -geometria podvozku - nastavenie svetiel -výmena olejov -montáž výfukov a brzdových komponentov.

Predaj, leasing, autobazár: -predaj nových aj ojazdených vozidiel -opravy vozidiel všetkých značiek -záručné a pozáručné opravy pre zn.Nissan -predaj originálnych aj neoriginálnych dielov -doplnky -americké vozidlá -Infiniti, Hummer, Mustang, atď. - nastavenie geometrie -pneuservis -autoservis, autoopravovňa ...