Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Predaj, maloobchod: - autodiely

Doprava, špedícia - medzinárodná aj vnútroštátna, nákladná doprava. Predaj náhradných dielov na nákladné vozidlá. Autoservis, autoopravovňa - servis a opravy nákladných vozidiel. Pneuservis. Asistenčná služba - odťah vozidiel. Žeriavnícke práce.

Predaj a e-shop s autobatériami a motobatérie. Pneuservis.

Predaj GPS prístroja. Predaj - aktívne uhlie a filtračný antracit - priemyselná soľ - testery, analyzátory.

Predaj náhradných dielov a výkup automobilov Ford.

Autobazár a servis: - dovoz vozidiel na objednávku - výkup a predaj vozidiel - autosklá - príprava vozidiel na STK Sprostredkovanie úverov.

Dovoz, predaj, servis obytných prívesov, automobilov: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozkoch - obytné prívesy, automobily - náhradné diely (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - príslušenstvo. Cestovná agentúra: - zabezpečenie pobytov.

Vykonávame opravy, výmeny a tónovanie autoskiel v Prahe a po celej Českej republike. Zaistíme bezplatný prevoz auta do nášho servisu aj jeho opätovný odvoz na miesto určenia. Renovácia svetlometov, čistenie interiéru vozidla.

Autoservis: - opravy všetkých vozidiel - opravy elektro - opravy a predaj dielov alternátorov a štartérov - diagnostika vozidiel.

E-shop- predávame nové aj staré náhradné diely, vrátane kolies, pneumatík a príslušenstva na vozidlá. Škoda: Felicia, Fabia, Fabia II, Citigo, Roomster, Rapid, Yeti, Octavia, Octavia II, Octavia III, Superb, Superb II, Superb III aj na RS modely.

Predaj technológií, zariadení a vybavenia pre autoservisy a pneuservisy. - technologická súprava na opravy poškodených autoskiel GRD-systém, technológia na odstránenie šmúh a škrabancov na sklách, odlešťovanie predných svetlometovtechnologické sady a testery na detekciu a opravy motorov, EGR ventilov, turbo okruhov, elektrosystémov motorových ...

Prevádzka autovrakoviska v Uhříněvsi. Výkup a predaj - náhradné diely na osobné a úžitkové automobily prevodovky, blatníky, kapoty, chladiče

Autoservis: -opravy nákladných a osobných automobilov Maloobchod, predaj: -náhradné diely

Výroba Výfukové systémy Ďalej vyrábame akustické a tepelné izolácie

Predaj: -originálne náhradné diely Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplnky. Autodiely, autopotreby, miešanie autolakov a plnenie do sprejov a automobilové oleje. Zaisťujeme predaj záhradnej techniky AL-KO a náradia Fortum.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely ŠKODA. Náhradné diely na zahraničné vozidlá: -brzdové diely, filtre, laná, remene -spojky, tesnenia, karosárske diely -svetlá, štartéry, chladiče -akumulátory, elektrické diely -zapaľovacie sviečky.

Predaj: -autodiely, -autopríslušenstvo. Distribútor a dovozca zn. Hexen, Kraft, Rally.

Veľkoobchod: - tuning - autodoplnky - motodoplnky

Ponuka kompletných služieb v oblasti štartovacích, priemyselných a staničných akumulátorov. Servis vysokozdvižných vozíkov a nabíjacej techniky.

Opravy automobilov. Príprava na STK. Predaj náhradných dielov. Výmena čelných skiel. Odťah vozidiel.

Predaj a servis vozidiel MERCEDES - BENZ. Autorizovaný predajca ojazdených osobných vozidiel Mercedes-Benz pod značkou CarStore Autorizovaný predajca ojazdených úžitkových vozidiel Mercedes - Benz pod značkou VanStore. Predaj a servis úžitkových a ľahkých nákladných vozidiel Mitsubishi Canter. Autorizovaný predajca vozidiel MERCEDES-BENZ a ...

Predaj: - náhradné diely na osobné automobily - autodiely

Služby: - autoservis - pneuservis - odťahová služba Predaj náhradné diely.