Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Montáž pružinových kaziet, prevažne pre automobilový priemysel, výroba a ďalšie opracovanie lisovaných kovových dielov, tepelné spracovanie dielov.

Plnenie a údržba klimatizácie. Pneuservis. Predaj nových aj použitých náhradných autodielov. Drobné opravy vozidiel. Ručné umývanie interiérov a exteriérov áut. Ekologická likvidácia vozidiel, tepovanie.

Internetový obchod, e-shop: - alu kolesá - pneumatiky - oceľové disky.

Firma J+Z Tachografy ponúka a poskytuje: - predaj, montáž, servis, overenie tachografov KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálnych tachografov SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záručný a pozáručný servis, overovanie tachografov.

U NÁS STÁLE PLATÍ, PORADÍME POSLÚŽÍME Miešanie farieb PRIMALEX, DE**-BEER, TIKURILA aj plnenie namiešaných farieb na auto do spreja aj do opravných ceruziek. Maloobchod: -farby, laky a pomocné prípravky -všetky druhy farieb od fasádnych po perleťové farby na autá -všetky druhy maliarskych prípravkov a potrieb -farby v ...

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: -autodoplnky -autopríslušenstvo -autokozmetika -tuning.

Autoelektro Teplý Jiří Oprava, servis: -automobily, vozidlá - elektro -autoelektrikár, autoelektro -opravy štartérov, alternátorov -montáž rádia, alarmy ai.

Veľkoobchod: -zariadenia na prestavbu osobných automobilov na LPG. Zástupca talianskych firiem TARTARINI, VALTOK, TOMASETTO, IMZ, A.E.B.

Predaj, montáž: - autosklá na všetky typy áut - montáž atypických skiel - autofólia.

Ponúka: -všetky druhy autoskiel -niekoľko typov lepidiel -montáž skiel -autorádia -strešné okná.

Zatvárame dvere Vašich automobilov a otvárame dvere pre Vašu kariéru! KIEKERT-CS v Přelouči je najväčším závodom na výrobu automobilových zamykacích systémov, a to nielen v rámci skupiny KIEKERT, ale na celom svete. V súčasnej dobe vyrábame 184 000 zamykacích systémov pre automobily denne. Väčšina produkcie smeruje do európskych ...

Obchodný zástupca Inter Porsche Auto. Predaj, servis, lízing: -autoklempírna, autolakovňa -autokozmetika SONAX -mazivá, oleje SHELL -motocykle -doplnky. Pneuservis, autobazár.

Výroba, predaj, montáž, servis: - športové výfuky - koncovky výfuku sú vyrobené z nerezovej ocele o sile 1, 5 mm, opatrené samostatnou tlmiacou vložkou a logom vyrobeným kombináciou gravírovania a kalenia. - tlmič výfuku je vyrobený z čierneho plechu o sile 1, 5 mm - montáž všetkých druhov výfukov - servis sériových výfukov - opravy ...

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod: - náhradné diely na všetky typy osobných aj úžitkových vozidiel - karosárske diely - akumulátory - oleje a mazivá - pneumatiky a disky kolies vr. hliníkových - autopríslušenstvo - autokozmetika. Zastupovanie pri dopravných nehodách: - ak ste poškodeným pri dopravnej nehode, ktorú ste ...

Činnosť: - servis vstrekovacích trysiek paliva pre automobily.

Predaj: - autodiely Autoklampiarske práce Autoservis Pneuservis Odťahová služba

MO, predaj: -náhradné diely KAROSA, LIAZ, TATRA, AVIA -autoagregáty a príslušenstvo pre úžitkové vozidlá a autobusy -vzduchové prístroje a systémy firiem Oprava, servis, renovácia: -agregáty a prístroje.

Predaj - autodiely, autodoplnky - prevádzkové kvapaliny - náhradné diely a príslušenstvo pre leteckých modelárov.

E-shop - autodiely - výfuky na všetky typy vozidiel.

Autoservis - meranie emisií - revízne prehliadky vozidiel s alternatívnym pohonom na LPG - prípravu a zabezpečenie vykonania technickej kontroly - opravy autoelektroinštalácie - predaj náhradné diely