Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Zaoberáme sa predajom použitých aj nových autodielov pre vozidlá PEUGEOT a CITROEN. Na trhu pôsobíme od roku 1998. Preto sme špecialisti na predaj autodielov značky Peugeot a Citroen. Ponúkame kvalitné autodiely za prijateľné ceny - Motory, prevodovky, diely karosérie, svetlá, autosklá, spojky, nápravy, elektroinštalácie, turbo, čerpadlá, ...

Predaj: - náhradné diely, autopríslušenstvo - autodoplnky. - autoservis

Opravy a údržba cestných a motorových vozidiel a ich príslušenstva Predaj náhradných dielov Diagnostika Plnenie klimatizácií Vybavenie STK Pneuservis Výmena autoskiel Vybavovanie poistných udalostí

Veľkoobchod, predaj, e-shop, požičovňa - autochladničky, chladiace boxy, chladiace tašky - vstavané kompresorové chladničky - termoboxy - autobatérie.

Dealer osobné a úžitkové automobily: značky Renault a Dacia: -predaj automobilov -predaj náhradných dielov -servis -leasing -pneuservis. V prípade havárie volať RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Výroba, predaj, vývoj: -stúpačkových setov -vývoj a výroba dielov pre závodné motocykle -výroba brzdových hadíc na mieru podľa požiadavky zákazníka.

Požičovňa prívesov - prívesy za osobné automobily - strešné boxy a držiaky bicyklov.

Výroba, predaj, e-shop - elektronické zariadenia - automobilová diagnostika - autoelektro, autopríslušenstvo.

Automobilové diely - Automobile parts: -strojné časti -automobilové diely. -vstrekovacie vedenie – potrubie dieselových motorov (motory) -ventilátory k chladičom traktorov, nákladných vozidiel, kompresorov -uhlové kĺby-skrutky a pohybové prvky -ovládacie prvky - kľučky a tiahla, vrátane brzdových a spojkových lán pre automobily a ...

Služby - ručné umývanie áut - čistenie interiérov - tónovanie skiel.

Autofólie DS Sme špecialisti na tónovanie autoskiel autofóliami s atestom. Zatmavenie autoskiel. Inštalujeme homologované autofólie Suntek. Ponúkame fólie na auto, protislnečné autofólie, okenné fólie, reklamné polepy, celopolepy áut, reklama na vozidlá, tuning. Dlhoročná prax, referencie.

Predaj a montáž kvalitných konverzných kitov „E85 prestavba“ určených na prestavbu bežných benzínových vozidiel na palivo E85 etanol. Naše sady sú vyrábané v EÚ. Pri jazde na E85 vďaka programovateľnosti jednotiek zvýšite výkon, znížite spotrebu a opotrebenie motora.

Autorizovaný predaj a servis nových aj ojazdených vozidiel SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, špecializovaný servis TOYOTA. Financovanie, lízing. Predaj náhradných dielov a príslušenstva, mechanické, karosárske a lakovnícke práce, autopožičovňa, ručné umývanie. PREDAJ NOVÝCH VOZIDIEL: - Autosalón, predaj, lízing tel.: 585700961 ...

Autorizovaný díler FORD. Predaj, oprava, servis: - motorové vozidlá osobné, úžitkové - autodiely, náhradné diely

Prehľadný e-shop s autodielmi Denckermann. V ponuke nájdete: olejové filtre, vzduchové filtre, palivové filtre, kabínové filtre, vodné čerpadlá, sady ramien, diely brzdového systému, a diely riadenia.

Vývoj, výroba, montáž: - technické plastové výlisky pre automobilový priemysel - ventilátory na chladenie motora - mechanizmy, kinematika - elektrické motory - palivové systémy a SCR.

Služby: - odťahová služba - odťah automobilov - umývanie interiérov vozidiel - požičovňa prívesov

Služby - kontajnerová doprava - pozemná nákladná preprava - preprava námornej. Predaj - návesy a prívesy. Servis nákladných áut.

Materiál a príslušenstvo pre brusiarne a lakovne.

Služby, montáž - tónovanie autoskiel - polepy vozidiel - bezpečnostná fólia - reklamné polepy.

E-shop - navigácia do áut - turistické GPS - kamery - osobné váhy - fitness náramky - mapové aktualizácie. Výdaj tovaru aj v prevádzkach: Brno - OC Futurum Viedenská 100 619 00 Brno telefón: 606 767 469 Praha 2 Nusle Svätoplukova 15 128 00 Praha 2 telefón: 222 519 733