Nakúpte potrebné náhradné diely či príslušenstvo pre váš automobil. Nárazníky, svetlomety, pneumatiky, brzdové systémy, čapy riadenia, palivové čerpadlá, filtre, chladenie a tlmiče v bohatom sortimente dodávateľov originálnych i neoriginálnych dielov.

Zaisťujeme predaj osobných, nákladných a úžitkových vozidiel, výkup za hotové, protiúčet, dohodnutie poistenia. Ďalej predávame nové prívesné vozíky a lacné náhradné diely.

Firma ELSON auto s.r.o. so sídlom v Přerove sa zameriava na výrobu a predaj strešných nosičov. Strešné nosiče a zadné nosiče priamo od výrobcu PICCOLA-M – výhradný distribútor autoboxov Kamei. Výroba, predaj: - strešné nosiče a zadné nosiče (bicyklov, lyží, lodí a batožiny) - autoboxy KAMEI.

Spoločnosť PNEU HNÍDEK s.r.o. ponúka komplexné služby v obore pneuservis a autoservis pre firemnú flotilu vozidiel aj bežných motoristov. Súčasťou našej firmy je aj veľkoobchodný a maloobchodný predaj širokého sortimentu pneumatík. Nájdete nás v Jablonci nad Nisou. Pneuservis: - pre osobné aj nákladné automobily - motocykle, motorky - ...

Výroba a predaj autoklávových a prepregových dielov: - prepregové diely pre automobily, motocykle, medicínu a šport. - pohľadové diely na lakovanie v sérii - štrukturálne diely - vysokoteplotné diely do 300°C - výroba modelov a foriem

Veľkoobchod, predaj: - automobilové strešné systémy, strešné nosiče, autonosiče. Maloobchod, predaj: - autodiely, náhradné diely na osobné a úžitkové vozidlá - autodoplnky - autoboxy - strešné nosiče. Internetový obchod s autodielmi, autopríslušenstvom a veľkoobchod strešných nosičov.

Predaj, e-shop: - autodiely - oleje, mazivá - autopríslušenstvo

Výroba: - lisované gumové tesnenie - krúžky - priechodky pre automobilový priemysel.

Autovrakovisko Renault: - automobily, vozidlá. Maloobchod, predaj: - staršie, použité diely (autodiely) - nové náhradné diely (autodiely) Výkup havarovaných vozidiel Renault. Výkup vozidiel Renault s mechanickou alebo inou závadou. Výkup dielov Renault. Pri nákupe náhradného dielu vykonáme po dohode montáž tohto dielu do Vášho vozidla.

Predaj: - náhradné diely, autodiely pre Škoda 1203.

Práca: - pálenie laserom - odporové privarovanie - CNC ohraňovanie - práškové lakovanie - zváranie, zváračské. Výroba: - diely pre automobilový priemysel.

Predaj: - automobilové náhradné diely - príslušenstvo. Autoservis.

Spoločnosť Truck Centrum Ladman s.r.o. zaisťuje servis nákladných vozidiel všetkých značiek a predaj náhradných dielov pre tieto vozidlá. Súčasťou servisu je opravovňa a lakovňa. Služby: - servis nákladných vozidiel všetkých značiek a typov - klampiarske a lakovnícke práce - montáž doplnkov - výmeny olejov a mazív - zabezpečenie ...

Predaj - autokoža - alumíniové a drevené interiéry vozidiel - sedadlá - koberčeky - tuningové príslušenstvo - motodoplnky Príprava závodných vozidiel na závody

Dodávame náhradné diely, doplnky a literatúru na vozidlá: - VOLKSWAGEN s motorom vzadu (KdF 82, KdF 166, Chrobák, Bus, Transportér, Karmann Ghia, VW 181, VW 1500, VW 1600, VW 411, VW 412, Fridolín, buggy, trojkolka). Predávame tiež diely na vozidlá: - PORSCHE (356, 911, 912, 924, 944, 968).

Predajňa náhradných dielov na osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Ťažné zariadenie, brzdy, karosárske diely, svetlá, filtre, ložiská, spojky, čapy, oleje, remene, motorové diely, elektrika. Nízke ceny kompletný sortiment dielov Škoda, VW, Ford a ďalších. Najširšia ponuka náhradných dielov na jednom mieste.

Náš moderný autoservis Bosch Car Servis Elis je zmluvným partnerom firmy BOSCH. Poskytujeme kompletné služby autoservisu a pneuservisu. Opravujeme všetky osobné aj dodávkové vozidlá, pripravíme Vaše auto na STK, emisie a vykonávame servis autoklimatizácií. Vyčistíme interiér Vášho vozidla. Služby: -opravy osobných a dodávkových automobilov ...

Predaj, servis: - lodných motorov, lodí, vodných skútrov - nafukovacie člny - laminátové lode a člny - hliníkové člny - jachty - rybárske člny. Výroba: - prívesy sériové aj atypické. Prestavba dovezených prívesov, vybavenie formalít a TP. Bazár lodí a motorov. Autoservis: -špecifikácia na vozidlá BMW a koncern VW - plnenie a ...

Predaj - náhradné diely. Montáž - autorádiá. Autoservis - výmena olejov, kvapalín, tlmičov, výfukov, katalyzátorov, ... - opravy bŕzd - montáž LPG. Pneuservis - lepenie a vyvažovanie pneumatík. Montáž - alarmy - centrálne zamykanie.