Dodávky, valníky aj menšie nákladné automobily a iné úžitkové vozidlá je možné využiť na sťahovanie, dopravu nákladu ale aj k výletu s priateľmi. Motorové úžitkové vozidlá je možné aj na určitú dobu prenajať, a to ako krátkodobo a dlhodobo.

Služby: - autoservis - pneuservis - autolakovňa. Potrebujete opraviť osobné auto? Vymeniť olej alebo náhradný diel pre Vaše vozidlo? Obráťte sa na nás! Vykonávame opravy všetkých typov značiek osobných, úžitkových a ľahkých nákladných vozidiel. Dbáme predovšetkým na kvalitu odvedenej práce a použitých materiálov. Ponúkame predaj a montáž ...

Autopožičovňa: - osobné vozidlá - dodávka

Predaj - pneumatiky. Všetky opravy - dodávkové vozidlápríprava na STK. Servis, všetky opravy - osobné vozidlázaistenie, príprava na STK. Pneuservis Stanice technickej kontroly - osobné, nákladné a úžitkové automobily.

Služby: -autoservis -pneuservis -ručné umývanie vozidiel -autoškola -autobazár -autopožičovňa dodávok

Špecialisti na ojazdené aj nové úžitkové vozidlá. Ku každému automobilu dávame písomnú doživotnú záruku na pôvod a históriu vozidla. Dojednáme povinné aj havarijné poistenie na mieste.

Autoservis. Servis osobných a úžitkových vozidiel všetkých typov a značiek. Poskytujeme kompletný pneuservis pre osobné vozidlá, dodávky, ľahké nákladné vozidlá. Zaisťujeme predaj pneumatík, opravy defektov a montáž pneu.

Autorizovaný díler: -osobné automobily ŠKODA, VW -osobné automobily SEAT -terénne a úžitkové vozidlá Servis vozidiel. Predaj, finančný a operatívny lízing, úvery, záručný a pozáručný servis opravy: -osobné automobily. Poistenie vozidiel. Autopožičovňa. Predajňa-náhradné diely a príslušenstvo. Autobazár. Lakovňa-špeciálne akrylátové ...

Autoservis, pneuservis. Opravy osobných a úžitkových vozidiel.

Autorizovaný predaj, lízing, servis, oprava: -osobné a úžitkové vozidlá KIA* -náhradné diely -pneuservis -klempírna.