Zaobstarať si nový osobný automobil nie je žiadny problém. Predaj nových aj ojazdených vozidiel, servis aj pravidelná údržba, to všetko ponúkajú autosalóny a autoservisy. Pri nákupe vozidla je možné dojednať lízing, povinné ručenie i havarijné poistenie.

Opravy cestných vozidiel. Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom.

Autoservis: -oprava automobilov -autolakýrnické práce -autoklampiarske práce Autopožičovňa.

Predaj: - ojazdené automobily - motocykle - automobily. Odťahová služba. Dovoz: - havarované aj nehavarované automobily z EÚ.

Predaj a servis vozidiel Volvo a Ford - predaj náhradných dielov - opravy karosérie.

Služby: - ručné umývanie áut - čistenie interiérov E-shop: - autokozmetika

Predaj, servis - osobné vozidlá LADA (autorizovaný predajca) Predaj náhradných dielov na autá.

Autopožičovňa - prenájom osobných automobilov.

Predaj a opravy: -automobily KIA.

Autorizovaný predaj a servis vozidiel značky Ford - nové aj ojazdené automobily - servis a opravy áut, diagnostika - umývanie a čistenie vozidiel - predaj náhradných dielov.

Požičovňa, prenájom: -karavany -výherné automaty Služby: -doprava mikrobusom -bazár-záložáreň

Autorizovaný predaj a servis vozidiel značky Suzuki.

Predaj, oprava, servis: - vozidlá Škoda - náhradné diely

Autopožičovňa, prenájom: - osobné automobily zn. Škoda

Predaj a financovanie (leasing a úver) nových a ojazdených osobných a úžitkových automobilov Mercedes-Benz a Mercedes-AMG.

Autorizovaný predaj, servis: - automobily zn. Peugeot

Oprava, servis: -nákladné automobily. -traktory. -výmena autoskiel. -meranie emisií. -výroba hydraulických hadíc. -umývanie vozidiel tlakovým zariadením WAP. -nákladná autodoprava sypkých materiálov. - pneuservis.

Autorizovaný predajca ojazdených aj nových vozidiel ŠKODA. Ponúkame Vám opravy a údržbu vozidiel Škoda od piatich rokov veku. Pre zákazníkov pripravujeme cenové balíčky služieb priamo na mieru ich vozidla aj peňaženke. Teraz si môžete na našich internetových stránkach on-line spustiť službu Škoda Economy Servispro FO so staršími vozidlami ...

Autosalón, predaj, lízing: - nové osobné a úžitkové automobily SUBARU - autobazár SUBARU, predaj ojazdených vozidiel SUBARU. Autoservis, autooprava: - osobné a úžitkové automobily SUBARU (aj iné značky) - pneuservis - geometria. Predaj, montáž: - náhradné diely, autodiely, ND - doplnky, autodoplnky - pneumatiky - ...

Prenájom - luxusné limuzíny s profesionálnym vodičom Sprostredkovanie - doprava s helikoptérou a lietadlami Letecký výcvik