Zaobstarať si nový osobný automobil nie je žiadny problém. Predaj nových aj ojazdených vozidiel, servis aj pravidelná údržba, to všetko ponúkajú autosalóny a autoservisy. Pri nákupe vozidla je možné dojednať lízing, povinné ručenie i havarijné poistenie.

Dealer osobné a úžitkové automobily: značky Renault a Dacia: -predaj automobilov -predaj náhradných dielov -servis -leasing -pneuservis. V prípade havárie volať RENAULT ASSISTANCE 800 272 272.

Predaj: - vozidlá Hyundai, Mazda a Renault. Prevádzka servisu a autopožičovne.

Autorizovaný predaj a servis nových aj ojazdených vozidiel SUBARU, HONDA, SUZUKI, MITSUBISHI, špecializovaný servis TOYOTA. Financovanie, lízing. Predaj náhradných dielov a príslušenstva, mechanické, karosárske a lakovnícke práce, autopožičovňa, ručné umývanie. PREDAJ NOVÝCH VOZIDIEL: - Autosalón, predaj, lízing tel.: 585700961 ...

Autorizovaný díler FORD. Predaj, oprava, servis: - motorové vozidlá osobné, úžitkové - autodiely, náhradné diely

IMPORTO.sk ponúka klientom: Výhradne nové vozidlá Škoda, Seat a Volvo z EÚ Ročné a manažérske vozidlá z Audi a BMW Automobily nakupujeme iba od autorizovaných predajcov jednotlivých značiek v EÚ a sú vyrobené v rovnakej továrni ako vozidlá určené pre slovenský trh.

Autopožičovňa - požičovňa osobných vozidiel.

Služby v oblasti riadenia kvality pre automotive.

Služby: - identifikácia vozidiel - poskytovanie vyšetrovacích služieb pre poisťovne.

Autopožičovňa, požičovňa: - osobné automobily.

Autoservis: - kompletné opravy osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek, prestavbami vozidiel na LPG a E85. Predaj a prezúvanie pneumatík. Opravy a plnenie klimatizácií.

Autorizovaný predaj a servis vozidiel Mercedes-Benz a Fuso a Ligier pre Karlove Vary a Ústecký kraj.

Služby: - mikrobusová doprava - osobná autodoprava - dodávková autodoprava - autopožičovňa.

Služby: -prenájom luxusných vozidiel

Naše služby: - predaj nových, ojazdených vozidiel - výkup automobilov - predaj prívesov a príslušenstva.

Naše služby: - predaj nových, ojazdených vozidiel - výkup automobilov - predaj prívesov a príslušenstva.

-Maloobchod motorovými vozidlami a ich príslušenstvom -Veľkoobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb

Autorizovaný predajca, servis, oprava: -automobily SUBARU, KIA MOTORS. Bazár, predaj: -ojazdené vozidlá. Odťahová služba.

Požičovňa, prenájom, odkúp. - vozidlá taxi Služby: - sprostredkovanie taxi koncesie Autoservis, pneuservis.

Činnosť: - služby v oblasti registrácie vozidiel - prihlásenie vozidla, odhlásenie vozidla, poistenie - prevody vozidiel

Zaistenie predaja a dovozu nových aj ojazdených áut a motocyklov z USA.