Čerpacie stanice ponúkajú tankovania paliva, predovšetkým nafty a benzínu. Niektoré stanice disponujú aj stojanmi na plyn LPG. Poskytujú prehľad vývoja cien Natural 95 a Diesel. Okrem pohonných hmôt tu kúpite aj občerstvenie pre motoristov a autodoplnky.

Čerpacia stanica EuroOil. Predaj: - pohonné hmoty - oleje, mazivá.

Skupina AUTO UH. Autorizovaný predaj osobných a úžitkových vozidiel. Predaj ojazdených vozidiel Das WeltAuto a ŠKODA Plus. Autorizovaný servis vozidiel. Moderná automatická umývacia linka. Čerpacie stanice CNG a LPG. STK, meranie emisií. Odťahové, asistenčné služby. Autopožičovňa - požičovňa vozidiel rôznych značiek.

Prepravná spoločnosť SPETRA CZ s.r.o. sa zameriava na logistiku, vnútroštátnej a medzinárodnej špedíciu. Prevádzkujeme nákladnú cestnú dopravu, k dispozícii máme plachtové návesy, chladiarenské vozy s certifikáciou určené na prepravu potravín, nízkotonážní vozy do 9 ton značiek AVIA a IVECO, sklápacie návesy a silo vozy aj kamiónovej súpravy ...

doprava: -osobné autobusová -nákladní -spedice. práca: -zemní -demolice. predaj: -paliva. Uhoľný sklad. Obchodná činnosť. 516 474 100 autodoprava predaj palív 516 475 295 516 477 207 Velké Opatovice 218

Maloobchod, predaj: - stavebného materiálu - stavebného náradia - farieb a lakov - včelárskych pohárov a viečok. Čerpacia stanica - predaj LPG do áut.

Čerpacia stanica Nákladná doprava - cisternová nákladná doprava Osobná doprava

Distribúcia, predaj: -pohonné hmoty Čerpacie stanice. Vydavateľstvo: -motoristický magazín RALLY