V autoškole vás naučíme šoférovať osobný či nákladný automobil, motorku, autobus. Získate vodičský preukaz v čo najkratšom termíne. Naučíme vás pravidlá cestnej premávky, pripravíme na testy, zabezpečíme kondičné jazdy v teréne aj na trenažéri.

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Autoškola Ponuka služieb pre získanie vodičského oprávnenia skupín A, B, C. Prevádzka autodopravy mikrobusom pre 13 osôb v tuzemsku aj zahraničí.

Autoškola ABC -výcvik vodičov všetkých skupín -profesionálna a individuálna výučba a výcvik vodičov -kondičné jazdy -zľavy pre študentov, možnosť splátok.

Autoškola SCHOOLCAR. Autoškola - výučba a výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupín B, A, C, D, E, T vrátane školenia vodičov referentov. Možnosť kondičných jázd.

Autoškola: výcvik, výučba M, A, B, C -školenie vodičov -jazdy začínané z miesta bydliska -učebňa + cvičisko.

Autoškola - skupina B, A18, A21, A1, AM Poskytujeme školenia vodičov. Realizujem kondičné jazdy.

Autoškola - výučba a výcvik pre vodičský preukaz skupiny B (osobný automobil do 3, 5 tony). Kondičné jazdy a zaistenie preskúšania z odbornej spôsobilosti za účelom vrátenia vodičského preukazu. -najlacnejšia autoškola v Brne pre vodičský preukaz skupiny B.

Autoškola. Služby: -školenie vodičov. -kondičné jazdy. Prevádzkareň: Moravské Bránice, Nádražní 237

Autoškola. Výučba a výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupín B, AM, A1, Aso, A, B+E, C, C+E a D. Kondičné jazdy. Pri praktických jazdách prechádzame Brno a Tišnov krížom krážom. Zľavy pre študentov, možnosť splátok, skúška v Brne alebo Tišnove, učebnica zdarma. Ďalšie pojmy: -vodičský preukaz na motocykle -vodičák -praktický výcvik.

Autoškola: -výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupiny A, B, C, D, E -školenie vodičov -referentské vozidlá -profesionálni vodiči.

Autoškola: -výučba riadenia na osobný automobil, motocykle, nákladný automobil, autobusy.

Autoškola: -možnosť získania vodičského oprávnenia skupiny B -Ponúkam kondičné jazdy pre žiadateľov už získanej skupiny B -možnosť získania vodičského oprávnenia skupiny AM automaticky so skupinou B.

Autoškola: -výcvik skupín AM, A1, A, B, C, D, E, T -kurzové na splátky -školenie vodičov.

Autoškola -výcvik na získanie vodičského oprávnenia skupiny A, B, C, D, E -školenie vodičov referentský, profesionál -kondičné jazdy, jazda -referentské vozidlá, vozidlo -profesionálni vodiči -výučba teórie i praxe podľa časových možností klienta -výučba a výcvik detí ZŠ na pojazdnom dopravnom ihrisku.

VODIČIAK U NÁS V POHODE, RÝCHLO A ZA DOBRÚ CENU! Autoškola v centre Brna. Pripravuje žiadateľa o vodičský preukaz už od roku 2000 a patrí tak k najdlhšie fungujúcim autoškolám v Brne. Služby: -teoretická príprava -školenie vodičov referentov -uplatnenie pravidiel priamo v cestnej premávke -vodičák skupiny A, B, C -profesné ...

Autoškola -akreditované školiace stredisko -všetky skupiny. -vodičský preukaz -kondičné jazdy -školenie vodičov -vrátenie vodičského preukazu.

Prevádzka autoškoly. Školenie vodičov skupín B, C, D s následným preskúšaním pre profesijné osvedčenie, kondičné jazdy.

Služby: -autoškola -výučba a príprava v skupinách vodičského oprávnenia: -B, AM, A1, A18, A/21.

Školiace stredisko a autoškola - Ladislav Polák -profesijné školenie vodičov: -profesijné školenie vodičov skupín C, D, -vykonávame školenia vodičov referentov, -výcvik v riadení skupín B, C, C+E, D. Zemné práce. Terénne úpravy, výkopy a ďalšie zemné práce so strojmi: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozér T-130, šírka radlice ...