V autoškole vás naučíme šoférovať osobný či nákladný automobil, motorku, autobus. Získate vodičský preukaz v čo najkratšom termíne. Naučíme vás pravidlá cestnej premávky, pripravíme na testy, zabezpečíme kondičné jazdy v teréne aj na trenažéri.

Autoškola, výcvik: -vodičské oprávnenie na skupiny A, B, C, D, T, E -školení-vodiči referentských vozidiel, vodiči z povolania, preskúšanie vodičov pre vydanie Osvedčenie profesijnej spôsobilosti vodiča, ADR -kondičné jazdy. Prevádzkareň: -Moravský Krumlov, Masarykovo námestie 28 -Znojemská 803, Hrušovany nad Jevišovkou.

Renata Chadimová prevádzkuje autoškolu s klasickými a kondičnými jazdami na získanie vodičského oprávnenia skupiny B, BC, C, CE, E, DE, D, CD.

Autoškola - výučba riadenia motorových vozidiel - možnosť získať oprávnenie pre skupiny: AM, A1, A2, A, B, C, D, BE, CE, T.

autoškola: -VZDELÁVANIE SÚVISIACE vodičov -skupina M, A, B, T, C, D -kondiční jazdy -VZDELÁVANIE SÚVISIACE vodičov, referentov. Vozový park: -Seat Leon 1, 4 -Škoda Octavia -Volkswagen Golf -Skupina AM, A1 Yamaha 125 SR -Skupina A do 25 kW Cagiva River 350 -Skupina A nad 25 kW Cagiva Canyon 600 -Výcvik pre skupinu C prebieha na ...

Autoškola. Prevádzkovanie autoškoly skupiny B v regióne Zlínskeho kraja v meste Kroměříž. Učebňa - Základná škola Zachar. Teória – streda 15.30-18. Kvalita výučby a pedagogický prístup.

Poskytuje výcvik s miestnym učiteľom pre skupiny B, B+E. Možnosť výcviku v Znojme, Mikulove, Brne, na diaľnici. Vyzdvihnutie a ukončenie hodiny v miestne bydlisko žiaka. Jazdy vo všedné dni aj cez víkend.

Vnútroštátna, medzinárodná, autobusová doprava Mestská hromadná doprava Znojmo, Moravský Krumlov -autoškola -akreditované školiace stredisko -čerpací stanice PHM -plnící stanice CNG

Autoškola: - referenčné školenie - profesionálne školenie vodičov s preskúšaním skupín C, D, TAXI, MAJÁK.

AUTO SK, spol. s r.o. Prevádzka autoškoly Ponúkame výučbu a výcvik od najmenšieho motocykla až po najväčší automobil. Vodičské preukazy skupín: B - v moderných osobných automobiloch C - vykonávame s vozidlom IVECO ML 120, ku ktorému pre rozšírenie na skupinu E pripojíme nákladný príves O3 SPK 10 T - používame ZETOR 6911 D - ...

Autoškola Pelikán so sídlom v Brne sa už od roku 1990 zameriava na výcvik a výučbu vodičov, kondičné jazdy aj profesijné školenia. Disponujeme najnovším vozovým parkom a ponúkame výcvik skupín AM, A1, A2, A, B, RB – C, RC – D, B+E, C+E. V rámci svojej činnosti vám ponúkame aj nadštandardné služby, ako napríklad vyzdvihnutie doma a odvoz ...