Autoservisy zabezpečia kompletný servis a opravy automobilov značiek Škoda, VW.. Medzi poskytované služby patrí výmena oleja, vzduchového, kabínového a palivového filtra, či výmena brzdových kotúčov a doštičiek, vrátane záručného a pozáručného servisu áut.

Naša firma vykonáva servis elektronických a elektrických zariadení, elektroinštalácie, elektronické zabezpečovacie systémy autoservis v oblasti Veľká Bíteš, Rosice, Vladislav, Vysočina, Trebišov. Elektroinštalačné práce: Elektronické hladinové vypínača Diaľkové ovládače domácej automatizácie teploš EZS kamerové systémy Prevíjanie ...

Auto Viki a.s. je autorizovaným partnerom pre vozidlá Ford v Zlíne. Sme predajcovia áut Ford a poskytujeme všetok servis automobilov značky Ford. Máme v ponuke osobné, úžitkové autá aj skladové a ojazdené autá Ford vrátane zaistenia záručného i pozáručného servisu. V našom autosalóne Vám radi tiež zapožičiame náhradné vozidlo, a poskytneme ...

Autoservis špecializujúca sa na osobné a dodávkové autá všetkých značiek. Vykonávame diagnostiku, celkový servis, opravy a prípravy na STK.

Opravy a renovácie vozňov Jaguar XK-120/140/150 & E-Type: - kompletné karosárske a klampiarske práce vrátane cínovanie - renovácia podvozkovej časti vozidiel - renovácia interiéru - opravy motorov a prevodoviek - opravy a výroba sťahovacích striech. predaj: - náhradné diely pre vozidlá Jaguar XK-120/140/150 & E-Type.

Spoločnosť DAF Trucks Praha, s.r.o. sa zameriava na predaj a servis nákladných vozov DAF. V našej ponuke máme ako nové nákladné vozne tak aj použité vozidlá. Samozrejmosťou sú tiež servisné služby a predaj náhradných dielov. Poskytujeme aj krátkodobý a dlhodobý prenájom nákladných vozidiel. Predaj, oprava, servis, prenájom: - nákladné vozne, ...

služby: -přestavba automobilov na LPG. Autoservis, oprava, servis: -osobné automobily. -autoklempířské práce. -Výmena, oprava čelného skla. predaj: -pneumatiky zn. GOODRIDE.

služby: - zabezpečíme kompletný servis vášho vozidla od nákupu až po predaj, vrátane zaistenia všetkých servisných úkonov.

Firma sa zaoberá nasledujúcimi činnosťami: - cestná motorová doprava nákladná - prevádzka mechanizačných prostriedkov - vozidiel - opravy motorových vozidiel - požičovňa motorových vozidiel - poradenská činnosť na úseku technológie úpravy vody a čistenie odpadových vôd - kúpa tovaru za účelom ďalšieho predaja a predaj v režime živnosti ...

Autoservis, pneuservis, mechanické opravy, pneuservis, automobilová diagnostika, geometria vozidiel, opravy motorov a prevodoviek LKW.

Autoservis, autoopravovňa, pneuservis. Opravy, servis cestné vozidlá, automobily, auto, vozy všetky značky. Servis a montáž klimatizácií, zabezpečenie STK a emisie. Vykonávanie drobné karosárske a lakovnícke práce. Predaj náhradné diely.

Autoservis, pneuservis, náhradné diely a odťah vozidiel v Pardubickom kraji.

služby: - autoservis - autoklempířské práce - lakovacie práce

služby: - autoservis - predaj automatických repasovaných prevodoviek - opravy automatických prevodoviek.

služby: - pneuservis - opravy pneumatík - hustenie pneumatík - autolakovňa - autoklempírna - meranie emisií a zabezpečenie STK - riešenie poistných udalostí.

Výroba: -kity nadstavieb a vstavieb pre úžitkové vozidlá -Automobilový nadstavby. služby: -úprava nových alebo starších skriňových nadstavieb podľa priania zákazníka.

predaj - pneumatiky ošetrenie - lak automobilov Pneuservis čistenie - interiéry automobilov

Klampiarstvo a oprava karosérií. Opravy karosérií bez poškodenia laku.

autoservis: - oprava všetkých typov a značiek motorových vozidiel - elektrikárske i mechanické práce - pneuservis - 3D geometria - autodiagnostika je vykonávaná zariadením BOSCH Medzi popredných dodávateľov náhradných autodielov patria spoločnosti APM Automotive a ELIT. Klientom pomáhame aj s riešením škodových udalostí, vybavíme ...

Autoopravovňa, autoservis: -opravy - automobily osobné

Nákup a predaj osobných a úžitkových vozidiel, dovoz vozidiel zo zahraničia. Financovanie vozidiel, poistenie, komplexné servisné služby pre motorové vozidlá.