Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Aleš Paseka sa zameriava na karosárske práce, výmenu výfukov, opravu korózie, lakovanie, montáž autodoplnkov a mnoho ďalšieho.

Ondřej Venclík prevádzkuje autoservis a autolakovňu, zameriava sa na opravy a servis osobných a úžitkových vozidiel rôznych značiek, na doplňovanie klimatizácií, lakovanie vozidiel a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň nájdete na adrese: Mitrovická 90/331, 724 00 Ostrava, Nová Bělá

Autoservis Kröhn vykonáva opravy vozidiel, výmenu pneumatík, olejov, diagnostiku vozidla, opravy prevodoviek, kontrolu brzdových doštičiek, nastavenie kolies a mnoho ďalšieho.

Auto Pneu Servis MK opravuje a servisuje osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Medzi činnosti spoločnosti patrí oprava brzdových doštičiek, klimatizácia, príprava na STK, diagnostika a mnoho ďalšieho.

Autoservis LM sa stará o servis a údržbu osobných a úžitkových vozidiel všetkých značiek. Činnosť spoločnosti sa zameriava na opravy vozidiel, výmeny olejov, diagnostiku, prípravu na STK, meranie emisií a mnoho ďalšieho.

Autoservis Mihula, s.r.o. sa zameriava na servis osobných a ľahkých nákladných vozidiel. Medzi služby, ktoré poskytuje sa radí preventívne prehliadky vozidiel, diagnostika, výmena olejov, pneuservis, kontrola a oprava čoskoro a klimatizácia.

Firma MY-AUTO sa zameriava najmä na servis vozidiel značiek BMW, medzi činnosti spoločnosti sa radí aj pneuservis a repas automatických prevodoviek, diferenciálov a rozvodoviek.

Autodielňa LPG Žešov sa zameriava na prestavby motorových vozidiel na pohonné hmoty LPG a CNG. Ako autodielňa sa ale dokáže postarať aj o osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek. Ide napríklad o výmenu olejov, karosárske práce, prípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS sa stará o vozidlá všetkých typov a značiek. Široká škála služieb zahŕňa napríklad opravy bŕzd, podvozkov, výfukov, výmenu skiel, prípravu na STK a výmenu pneu.

Auto Rosi sa zameriava na servis a opravy motorových vozidiel. Medzi činnosti spoločnosti sa radí autodiagnostika, pneuservis, servis brzdových a výfukových systémov, opravy podvozkov, výmena olejov a filtrov, geometria náprav a mnoho ďalšieho.

Auto-motoservis M&M sa zameriava na osobné a úžitkové vozidlá všetkých značiek a tiež na motocykle. Služby, ktoré spoločnosť poskytuje, zahŕňajú servis, opravy, výmeny olejov, brzdových doštičiek a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť TriTec good choice s.r.o sa postará o vozidlá všetkých značiek so svojou širokou škálou služieb, ktoré zahŕňajú servis, výmenu pneu, starostlivosť o klimatizáciu, prípravu na STK, geometriu náprav a svetiel. Spoločne s vyššie uvedenými službami je tiež možnosť zakúpiť si autodoplnky a nechať si ich namontovať. Pokiaľ už vozidlo ...

Spoločnosť Matějka motors s.r.o. je autorizovaným servisom vozidiel značiek Jaguar a Land Rover. U týchto vozidiel je poskytovaný záručný aj pozáručný servis. Spoločnosť sa tiež venuje opravám vozidiel klasických značiek a predajom nových vozidiel.

Spoločnosť TrebCars vykonáva kompletný servis vozidiel všetkých značiek a je schopná pripraviť vozidlo na STK. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí výmena a montáž pneu, výmena autoskiel, klampiarske práce, diagnostika a plnenie klimatizácií.

Kamil Padalík sa postará o údržbu a opravy Vašich vozidiel, súčasne vykonáva mechanické práce ako je oprava motorov, prevodoviek a ďalšie s tým súvisiace činnosti. Spoločnosť si poradí aj s karosárskymi prácami a diagnostikou na vozidlách všetkých značiek. Prevádzkareň AUTO MOTO SERVIS sa nachádza v bývalom areáli JRD pri ulici Lednická, 690 06 ...

KBK Company s.r.o. prevádzkuje autoservis a zameriava sa na mechanické a karosárske práce, prípravu vozidiel na STK a predáva náhradné diely.

Autoservis, pneuservis. Služby. - výmena oleja v automatickej prevodovke - kalibrácia kamier, radarov, lidatov - pokročilá diagnostika - pneuservis - 3D Laserové vyvažovanie - TPMS - programovanie, Výmena senzorov v pneu - výmena autoskiel - STK Prehliadky vozidiel - sezónne aj pred nákupom vozidla.

Veľkoobchod: - autosklá - bezplatná výmena z poistenia - autodiely - ťažné zariadenia vrátane montáže. Maloobchod: - všetky náhradné diely na osobné autá všetkých značiek.

Opravy osobných a úžitkových vozidiel.

Náš autoservis je tu pre Vás už od roku 1991. Hlavnou činnosťou je kompletný servis všetkých značiek osobných a úžitkových automobilov. Ďalej potom predaj náhradných dielov a pneumatík. Našim zákazníkom ponúkame aj služby pneuservisu a možnosť uskladnenia pneumatík. Máte motocykel? Potom sa na nás môžete tiež obrátiť. Opravujeme všetky ...

BENEFIT.tec s.r.o. sa zameriava na hostinskú činnosť a opravy cestných vozidiel.

Zaoberáme sa komplexnými opravami a servisom osobných aj úžitkových automobilov. Súčasne ponúkame aj čistenie interiérov a exteriérov vozidiel. V rámci ponúkaných služieb zaisťujeme napr. klampiarske práce, lakovanie karosérií, servisné prehliadky a diagnostiku vozidiel. Špecializujeme sa aj na predaj náhradných dielov a ponúkame výmenu a ...

Naša firma Autoservis Valšov sídliaca v okolí Bruntálu poskytuje kompletné služby v oblasti opráv cestných a úžitkových vozidiel do 3, 5 tony. Ďalej služby pneuservisu, plnenie klimatizáciou a ich servis, auto diagnostiku, prípravu vozidla na STK a jeho prevedenie a veľa ďalších služieb. Autoservis Valšov je plnohodnotný autoservis vybavený ...

Autoservis, autoopravovňa, pneuservis: -kompletný servis FORD, ŠKODA a iné značky -karosárske práce, opravy lakov -meranie emisií diesel, test tlmičov, odťahová služba. -kompletný pneuservis Pri výmene pneumatík Vám na požiadanie bezplatne vykonáme: - test a kontrolu chladiacej kvapaliny - test a kontrolu brzdovej kvapaliny - ...

Naša spoločnosť vybudovala a prevádzkuje nové autocentrum značky Volvo. Majitelia autosalóne sú zároveň vlastníkmi ďalšie troch predajných a servisných centier Volvo. Naši pracovníci majú odbornú špecializáciu priamo na túto značku, takže sa Vám dostane toho najlepšieho poradenstva, profesionálneho prístupu a kvalitných služieb. Výhody u ...