Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Spoločnosť 1a autoservis s.r.o. sa zameriava na kontroly vozidiel, brzdovej sústavy, vykonáva servis klimatizácií, výmenu skiel, diagnostiku a ďalšie činnosti.

HOKRmotors s.r.o. sa zameriava na servis, opravy a kontroly automobilov rôznych značiek, výmenu prevádzkových kvapalín, na diagnostiku a výmenu pneumatík.

Spoločnosť Šerý AUTO sa zameriava na opravu vozidiel, výkup havarovaných vozidiel, predaj náhradných dielov a predaj a požičiavanie automobilov.

Autocentrum. Autorizovaný predaj vozov ŠKODA a HYUNDAI. Odťahová služba NON-STOP: 604 607 603

TRUCKECOPOWER LTD. - pobočka je odštepný závod zahraničnej právnickej osoby, ktorá sa zameriava na diagnostiku a elektronické systémy nákladných vozidiel a autobusov.

AUTOPRESTO.SK s.r.o. sa zameriava na karosárske, lakovnícke a servisné práce, dovoz a predaj automobilov, náhradných dielov a pneumatík a vykonáva odťah vozidiel.

SCHÄFER a SÝKORA TRUCK PARTS s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel, montáž tachografov, kúrenie, predáva oleje a prevádzkové kvapaliny.

AutoServis Karlík s.r.o. sa zameriava na servis vozidiel rôznych značiek, dekarbonizáciu motorov, chiptuning a čistenie DPF filtrov.

ADOCAR s.r.o. sa špecializuje na opravy a servis osobných, dodávkových a nákladných vozidiel, na poradenskú činnosť a zaisťuje medzinárodnú i vnútroštátnu nákladnú prepravu.

WORK IN EUROPE s.r.o. sa zameriava na servis osobných, nákladných a smetiarskych vozidiel a na zaistenie a prevedenie STK.

Autoservis OC MAX sa zameriava na mechanické opravy úžitkových vozidiel, plnenie, opravy a montáž klimatizácií, diagnostiku vozidiel a na zaistenie STK.

Autosklo Maja sa zameriava na predaj, montáž a výmenu autoskiel, plnenie, čistenie a opravy klimatizácií a výmenu pneumatík.

CARMEDIC s.r.o. sa zameriava na opravy cestných vozidiel, diagnostiku, servis klimatizácií, klampiarske a lakovnícke práce a na prípravu a zabezpečenie STK.

Spoločnosť CARFLOW s.r.o. je autoservis v Olomouci zameriavajúci sa na všetky značky áut a dodávok. Pri vozidlách vykonáva údržbu, opravy a prehliadky, vymieňa oleje, kontroluje brzdy, prechádza diagnostiku a pozornosť venuje aj klimatizácii.

Autoservis Oščádal sa postara o osobné a úžitkové vozidlá, o ich servis, opravy, výmenu olejov, skiel, prípravu na STK, klimatizáciu, montáž ťažných zariadení a sezónne prehliadky vozidiel všetkých druhov a značiek.

JP SERVIS. Opravovňa, servis: - vstrekovacích čerpadiel. Maloobchod, predaj: - vstrekovacie čerpadlá pre nákladné automobily LIAZ, TATRA, AVIA a pre SOBNÉ automomobily.

Tomáš Novák sa zameriava na opravy a servis naftových aj benzínových vozidiel, vykonáva výmenu pneumatík, plnenie a opravy klimatizácií a čistenie vozidiel.

Autorizovaný predajca vozidiel ŠKODA. Predaj, nákup: -nové, ojazdené autá so zárukou -predaj za hotové, leasing -originální náhradné diely, príslušenstvo -pneu -prenájom - dlhodobý a krátkodobý služby: -mycí linka automatická, ručné umývanie, vonkajšie vrátane vysávače -Poistenie vozidiel -zaevidování vozidiel -dovybavení ...

Čo je súčasťou ponuky pre firmy? - Pravidelná starostlivosť o vozový park - Výrazné množstevné zľavy na materiál i prácu - Pre stálych klientov prvý deň zapožičanie náhradného auta zdarma - Certifikovaný autoservis aj pre nové vozidlá - kompletné pneuservis. - Lakovanie osobných i úžitkových vozidiel a karosárske práce - Príprava vozidla ...

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - autopožičovňa - autobazár - predaj náhradných dielov

Spoločnosť AUTO DOLI s.r.o. je špecializovaný autoservis Mercedes - Benz.