Kompletná oprava automobilu zahŕňa výmenu oleja, filtrov a rozvodov, výmenu brzdových systémov, čistenie a plnenie klimatizácie, výmena tlmičov. Po autonehode vám vymeníme autosklo, opravíme poškodené diely či karosériu alebo opravíme defekt na pneumatike

Predaj, leasing, oprava, servis: - automobily ŠKODA.

Zákazková výroba z nerezu, ocele a ďalších kovov, akékoľvek zámočnícke práce, výrobu svetelnej reklamy, totemov, reklamných nápisov, a pod. Renovácia veteránov, výrobu karosérií a masiek a všetky karosárske práce. Stolárske a stolárska práce.

Opravy, servis a úpravy - dieselové motory, podvozky, brzdy - autodiagnostika. Odťahová služba.

Zaoberáme sa recykláciou odpadov zo stavebných prác a rekonštrukcií a zabezpečujeme aj jeho odvoz alebo prevoz zeminy. Okrem toho prevádzkujeme aj zemné práce a servis nákladných vozidiel.

Opravy cestných vozidiel -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Veľkoobchod a maloobchod -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných)

Služby: - odťahová služba - autoservis. Zaistenie: - ekologická likvidácia vozidiel.

Auto Baránok. Dovoz, predaj: - zánovné, ojazdené osobné a úžitkové automobily, vozidlá z Nemecka - špecializácia na vozidlá Opel, VW, Škoda, BMW, Mercedes-Benz - individuálny dovoz vozidiel na objednávku - možnosť protiúčtu. Servisné služby.

Autoservis. Pneuservis. Umývanie a čistenie (interiéry vozidiel).

Pneuservis, Autoservis, Servis klimatizácie, Autobatérie

Autoservis: - karosárske a mechanické práce - nástrek spodku a dutín - nastavenie geometrie kolies. 3D Opravy, servis: Pneuservis