Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

doprava: - autobusová doprava - nákladná doprava - požičovňa autopřívěsů. služby: - zemné práce strojom UNC 060 s podkopom a lyžicou - údržba zatrávnených plôch Horský nosič náradia M2T-046 (reform) s adaptérmi - zimné upratovanie snehu - zabezpečenie orby pôdy a úpravy terénu - práca s výsuvným rebríkom (9m, hydraulické ovládanie) na ...

Firma Auto Kubíček s.r.o. je špecialistom na predaj a servis vozidiel značky Renault a Dacia. Náš tím odborníkov v Košiciach vám poskytne široký okruh služieb pneuservisu a autoservisu. Zaistí vám náhradné diely, emisie aj prípravu na STK. Využiť tiež môžete karosárne a autolakovne pre opravy všetkých typov vozidiel. Predaj, leasing, servis ...

Veľkoobchod, maloobchod, eshop: - náhradné diely a príslušenstvo pre nákladné vozidlá.

Firma ISV Company pôsobí na slovenskom trhu od roku 1999 a špecializuje sa na predaj náhradných dielov a servis osobných vozidiel značky Mercedes-Benz. Aktuálna ponuka: predaj originálnych náhradných dielov predaj náhradných dielov od druhovýrobců predaj nových náhradných dielov predaj použitých náhradných dielov servisné ...

Overovanie, diagnostika, oprava, montáž tachografov.

E-shop s doplnkami pre kamióny a ďalšie nákladné a úžitkové vozidlá: - rádiostanice a vysielačky - antény - kamery do auta - odkladacie stolíky - chladničky - svetlomety a majáky - samolepky - truck prestieradlá, záclonky - záclonky do dodávok - vzduchové príslušenstvo - autokoberce - svetelné LED tabuľky - ŠPZ ...

Veľkoobchod, maloobchod: -náhradná diely, príslušenstvo pre vozidlá a nápravy DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA, PRAGA, SAF, BPW, PANAV, TRAILOR, ROR, SMB, FRUEHAUF. Sídlo - Zlín.

Veľkoobchod, maloobchod: - prívesy a doplnky k prívesom

Predaj, e-shop: - autodiely - autodoplnky - autobatérie - oleje - príslušenstvo

predaj: -náhradná diely prívesové a návesové techniky: -úplné sortiment náhradných dielov na návesy a prívesy -brzdové páky a ventily -osvetlenie a elektroinštalácie -upínací a viazacie prostriedky.

Likvidácia autovrakov. Predaj náhradných dielov z autovrakov. Výkup železa a farebných kovov za hotové. Predaj štiepaného palivového dreva.

Výkup a predaj všetkých nových a použitých dielov na vozidlá značky Škoda. Výkup havarovaných, ojazdených a inak poškodených vozidiel.

Výroba: - brzdové pedále - spojky - páky ručnej brzdy - púzdra airbagu

Výroba, predaj, servis: - nákladné prívesy od 400kg-3, 5t. Požičovňa, prenájom: - nákladné prívesy. Predaj, montáž: -náhradná diely na prívesy

Konštrukcia, výroba: -nářadí pre automobilový priemysel -bloková střihadla, dierovadla, razidlá -blokové aj postupové nástroje pre presný strih -ohybové, ťahové nástroje pre malých i veľkoplošné dielce -sestavy nástrojov vrátane transferového podávania -prípravky na obrábanie, zváranie, montáž a meranie -jednoúčelové stroja.

Spoločnosť vyrába a pokovuje dielce z plastov, vykonáva montáže svetlometov, svetiel a aktívne vystupuje ako personálna agentúra pri zabezpečovaní ľudských zdrojov.

Autorizovaný predajca a servis vozidiel Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, predaj a výkup ojazdených vozidiel, predaj náhradných dielov a príslušenstva.

Nákup a predaj: - nové aj použité automobilové náhradné diely. Likvidácia: - staršie aj nové vozidlá (vydávame protokol o jeho likvidácii na základe ktorého je možné zrušiť TP). Autovrakovisko vozidiel: -Peugeot, Citroën, tel.:606750353 -Opel, Ford tel.:606750352 -VW, Audi, Lancia, Fiat, Alfa Romeo, tel.:606750350.

Predaj: - automobilové náhradné diely, doplnky, príslušenstvo. Rýchloservis: - expresný servis osobných automobilov - geometria vozidiel - príprava a prevedenie STK - odťahová služba - ekologická likvidácia vozidiel.

Internetový obchod, e-shop: - tuningové autodiely - autokozmetika.

E-shop: - náhradné diely a príslušenstvo pre závodné vozidlá

Porsche Inter Auto SK spol. s r.o., prevádzka Porsche Olomouc. Autorizovaný predajca a servis vozidiel Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.

Pneuservis. Autoservis: - osobné a nákladné vozidlá - servis klimatizácií - výmena oleja. Predaj: - pneumatiky - autopríslušenstvo.

Volvo Group Slovakia poskytuje komplexné dopravné riešenie. Naša činnosť: - predaj nových aj použitých nákladných vozidiel - autorizovaný servis nákladných vozidiel a návesovej techniky Volvo - predaj originálnych náhradných dielov Volvo - preventívna údržba vozidiel Volvo - meranie emisií, diagnostika, overovanie tachografov - ...

Autoservis, autoopravovňa: - autoelektrikár - montáž autodoplnky - preprava vozidiel na STK - diagnostika vozidiel.