Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

predaj: -všetko pre vozidlá JEEP, CHRYSLER, DODGE, FORD. sidlo spoločnosti: AAP - American Auto Parts s.r.o. Urešova 8/1384 148 00 PRAHA 4.

služby: - predaj návesov na mier - prívesy - lesné vozidlá

Služby, predaj: -autopotahy -potahy do áut na mieru -autopotahy vhodné aj pre sedadlá s bočnými airbagmi.

Predaj, montáže: -autodíly pre vozidlá všetkých značiek -originální autopoťahy -autodoplńky -tuning -autoelektro + autohifi -tažné zariadenie -střešní nosiče -autobaterie a ďalší široký sortiment autopotreby,

Servis, opravy: - osobné automobily - príprava na STK - meranie emisií. predaj: - automobilové náhradné diely. Diagnostika Bosh. Plnenie klimatizácie.

Autoservis, autoopravovňa - opravy áut - pneuservis. Predaj, montáž - pneumatiky - náhradné diely.

Autoservis, autoopravovňa, servis, oprava: -automobily všetkých značiek -karosářské práce (autokarosářské) mechanický práce: -brzdy -prevodovka -tlmiča -príprava na STK *. Pneuservis, oprava, výmena, predaj: -pneumatiky.

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Zaoberáme sa predajom náhradných dielov na všetky značky automobilov. Vykonávame plnenie autoklimatizácií na počkanie. Autobatérie rozvážame po Bratislave 7-10 3x denne ZADARMO a ZADARMO je tiež inštalujeme.

činnosť - dovoz áut z EÚ - dovoz motocyklov z EU - čistenie interiérov vozidiel - predaj náhradných dielov na automobily a motocykle.

Maloobchod náhradné diely: - automobily ŠKODA - zahraničné automobily - motocykle.

Autocentrum Exit 216: - pneuservis pre osobné aj nákladné automobily - diagnostika TPMS senzorov - umývačka pre osobné automobily a dodávky do výšky 2, 75m - samoobslužné ručné umývanie pre osobné, nákladné automobily i kamióny - predaj LPG - ručné umývanie karosérií i interiérov - drobné opravy automobilov - príprava vozidla a prevedenie ...

Prevádzka internetového obchodu so zameraním na autokľúče, čipy, nástroje na otvorenie automobilov rôznych značiek, dekodéry a OBD diagnostiku.

autoservis: - servis nákladných vozidiel, osobných vozidiel - príprava vozidiel na STK - plnenie klimatizácie - predaj náhradných dielov.

Spoločnosť Q.S.A. ponúka komplexné portfólio v zabezpečenia kvality pre automobilový priemysel. Na trhu sme viac ako 10 rokov. Portfólio služieb: - kontrola kvality, triedenie a drobné opravy dielov - poradenstvo - engineering (prenájom profesionálov) - interim management - odborné školenia z oblasti automotive

Autoservis. Pneuservis. Požičovňa - strešné boxy. Test tlmičov a bŕzd. Geometria.

Sme firma v Českých Budějoviciach, ktorá sa zaoberá opravami plastových častí automobilov, motocyklov a napríklad záhradného nábytku a pod. Oprava takejto plastovej časti je oveľa jednoduchšie a hlavne lacnejšie, než kúpiť celý diel a nechať ho vymeniť. Zvárame: plastové nárazníky, svetlomety, plastové časti chladičov, záhradný nábytok a ďalšie.

odťahová služba nonstop, požičovňa prívesov, karavanov, dovoz vozidiel na zákazku

činnosť: - výroba sklolaminátových a karbónových karosériou

Veľkoobchod s náhradnými dielmi a príslušenstvom pre autodopravcov a servisy. Náhradné diely pre vozidlá: - DAF - MAN - IVECO - MERCEDES - SCANIA - RVI - VOLVO.

AUTOTECH24.cz ponúka kvalitné použité náhradné diely pre automobily Citroen a PEUGEOT. V našej ponuke nájdete diely na modely Citroen Berlingo, C1, C2, C3, C4, C5, C8, C-Crosser, Xsara, Picasso a na modely PEUGEOT 107, 206, 207, 208, 307, 308, 406, 407, 4007 , 508, 607, 807, Partner

Autobatérie Kolín - Aujeský, s.r.o. ponúka kompletný servis a údržbu akumulátorov. V našom sortimente nájdete aj príslušenstvo, ako sú nabíjačky, nabíjačky, štartovacie boostery, testery napätia a prúdu, hustomery, svorky a ďalšie. Zaoberáme sa tiež predajom značkové autokozmetiky a autochémie - Velvana a Coyote, predajom olejov a mazív značky ...

služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických riadiacich jednotiek - geometria, meranie a nastavenie podvozku automobilov - montáž ťažných zariadení.

Dodávka, predaj: - náhradné diely na nákladné automobily, kamióny.