Využite širokú sieť predajcov s náhradnými dielmi, v ponuke sú motorové oleje, autobatérie, náplne a mazivá, katalyzátory. Vyberajte z originálnych a repasovaných dielov, diely pre motor, brzdové a podvozkové diely, výfuk či chladenie a klimatizáciu.

Predaj: -originálne náhradné diely Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplnky. Autodiely, autopotreby, miešanie autolakov a plnenie do sprejov a automobilové oleje. Zaisťujeme predaj záhradnej techniky AL-KO a náradia Fortum.

Maloobchod, predaj: -náhradné diely ŠKODA. Náhradné diely na zahraničné vozidlá: -brzdové diely, filtre, laná, remene -spojky, tesnenia, karosárske diely -svetlá, štartéry, chladiče -akumulátory, elektrické diely -zapaľovacie sviečky.

Predaj: -autodiely, -autopríslušenstvo. Distribútor a dovozca zn. Hexen, Kraft, Rally.

Veľkoobchod: - tuning - autodoplnky - motodoplnky

Ponuka kompletných služieb v oblasti štartovacích, priemyselných a staničných akumulátorov. Servis vysokozdvižných vozíkov a nabíjacej techniky.

Opravy automobilov. Príprava na STK. Predaj náhradných dielov. Výmena čelných skiel. Odťah vozidiel.

Predaj a servis vozidiel MERCEDES - BENZ. Autorizovaný predajca ojazdených osobných vozidiel Mercedes-Benz pod značkou CarStore Autorizovaný predajca ojazdených úžitkových vozidiel Mercedes - Benz pod značkou VanStore. Predaj a servis úžitkových a ľahkých nákladných vozidiel Mitsubishi Canter. Autorizovaný predajca vozidiel MERCEDES-BENZ a ...

Predaj: - náhradné diely na osobné automobily - autodiely

Služby: - autoservis - pneuservis - odťahová služba Predaj náhradné diely.

Autoservis. Maloobchod, predaj: -autodiely Odťahová služba.

PREDAJ : náhradné diely Škoda + zahraničné vozidlá, príslušenstvo - auto-moto - motocykle

Klampiarske práce - karosárske práce vozidiel všetkých značiek - vyrovnávanie karosérií vozidiel všetkých značiek Nástrek podvozku a dutín karosérií Výmena - autosklá Montáž - ťažné zariadenia Drobné mechanické práce

Autorizovaný predajca a servis vozidiel Škoda (Fabia, Octavia, Roomster, Yeti a Superb) Autobazár -predaj overených vozidiel - náhradné diely a príslušenstvo Škoda Pneuservis, STK, lízing, úvery a poistenie Požičiavame náhradné vozidlá.

Veľkoobchod, maloobchod a e-shop pre tuningových nadšencov: - autodiely - autodoplnky - motopríslušenstvo

Zákazková výroba kovorobných dielov a konštrukcií. Služby: obrábanie, brúsenie, pálenie plazmou, vŕtanie, vytláčanie, ohýbanie. Sériová výroba dielov a príslušenstva pre motorové vozidlá, priemyselné armatúry a poľnohospodárske stroje.

Služby: - autoservis, autoopravovňa - pneuservis - predaj náhradné diely

Predaj: - osobné, úžitkové vozidlá - nákladné vozidlá Mercedes - Benz a úžitkové vozidlá Mitsubishi Fuso - ojazdené osobné aj úžitkové vozidlá, ponuka vozidiel MERCEDES - BENZ vykúpených na protiúčet. Zaistenie: - poistenie - zákonné, havarijné - financovanie, lízing v cudzej mene, úver - Chartey Way, servisné zmluvy Komplexné ...

Maloobchod, predaj, dovoz: -ojazdené automobily Požičovňa: -prívesy

Predaj, maloobchod: - autodiely - výfuky - autopríslušenstvo

Služby: - nadstavby, úpravy a opravy úžitkových vozidiel - zváranie - predaj, opravy, servis potrubných armatúr - oprava, servis cisternových prepravníkov

Diagnostika a opravy elektroinštalácie osobných a dodávkových vozidiel. Autoelektrikárske práce. Montáž - autoalarmy - centrálne zamykanie - navigácia - parkovacie systémy.