Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Služby: - odťahová - havarijné. NON-STOP

Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Veľkoobchod a maloobchod Predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín Hostinská činnosť

Autodielňa. Odťahová služba. Opravy: - havarované vozidlá - autodiagnostika - osobné a dodávkové vozidlá - servis klimatizácií. - ťažné zariadenia

Autoservis a pneuservis. Zaisťujeme opravu osobných automobilov, malých motocyklov a skútrov. Tiež je u nás možné naplniť a skontrolovať Vašu klimatizáciu.

Autoškola. Školenia vodičov referentov. Skupiny AM, A1, A2, A, B.B+E Kondičné jazdy.

Pneuservis. Maloobchod, predaj, opravy: - pneumatiky. Autoservis, autoopravovňa: - opravy vozidiel - oprava autoelektriky, autoelektrikárske práce - montáže ťažných zariadení, motorov a prevodoviek - príprava vozidiel na STK - výmena autoskiel - diagnostika - geometria laser.

Firma sa zaoberá predaj autobatérií pre maloobchodných a veľkoobchodných zákazníkov. Dodáva batérie pre osobné a nákladné vozidlá, poľnohospodárske stroje a invalidné vozíky. Ďalej vykonáva: - servisné služby - záručný, pozáručný - ekologickú likvidáciu starých akumulátorov - kontrolu dobíjacích sústav.