Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Servis, opravy: - motocyklov. Predaj: - náhradné diely na moto - motocykle.

Autovrakovisko. Ekologická likvidácia vozidiel zdarma. Výkup vyradených akumulátorov, katalyzátorov, šrotovanie autovrakov, výkup vozidiel. Odhlásenie vozidla na evidenciu motorových vozidiel a ukončenie zákonného poistenia. Výkup a likvidácia vozidiel z polopřevodů. Zaistenie odvozu autovrakov nonstop.

Služby: - autoservis - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - odťahová služba

Pneuservis. Oprava, montáž, predaj: - pneumatiky.

Činnosť - CNC sústruženie - obrábanie - výroba dielov pre automobilový priemysel.

Firma prevádzkuje autovrakovisko a zaisťuje ekologickú likvidáciu osobných i dodávkových vozidiel. V rámci služieb realizuje výkup áut už od 1 000 Sk, odťah zdarma a likvidáciu. Tiež sa postará o vystavenie protokolu o prevzatí a spätné doručenie dokladov. V prípade záujmu je možné vyriešiť aj odhlásenie vozidla na príslušnom úrade. Zakúpiť ...

Firma TCS Maintenance, s.r.o. sa zaoberá opravami nákladných a prípojných vozidiel. Ďalej vykonáva úpravy nádržkových kontajnerov, pieskovanie, lakovanie, opravy cisterien a kontajnerov (izolácia, zváranie, kontroly ventilov) a ďalej.

Autorizovaný predajca vozidiel CITROËN: - predaj nových vozidiel osobných aj úžitkových - predaj náhradných dielov, autodoplnkov - servis automobilov - lízing.

Kvalitné služby v oblasti autoškolstva: - výučba a výcvik vodičského oprávnenia B, A1, A2, A - preskúšanie z odbornej spôsobilosti (vrátenie vodičského oprávnenia po zadržaní) - školenie vodičov referentov - kondičné jazdy.

Maloobchod, predaj, e-shop: -nové a použité diely k motocyklom