Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Služby, maloobchod: -autoservis -výmena autoskiel -autosklá -tónovanie autoskiel.

Autoškola. Vodičské oprávnenie skupiny A1, A, B, C, CE

Mobilné opravy a výmeny autoskiel po celej SR

činnosť - autodoprava, preprava sypkých materiálov - predaj pohonných hmôt - servis, opravy nákladných, osobných a úžitkových vozidiel.

Sme firma Digitalsys s.r.o. z Jihlavy a poskytujeme komplexnú starostlivosť o IT techniku pre zákazníkov z Vysočiny a okolia. Zaoberáme sa inštaláciou hardvéru a softvéru a tiež predajom a servisom IT zariadení, ako sú počítače, notebooky, tablety, navigácia, periférie a iné komponenty. Zabezpečujeme komplexnú starostlivosť o IT ...

Služby: -autopožičovňa -osobná preprava -autoservis

Predaj malotraktorov a pneuservisu. Malotraktory sú japonské. Možnosť kúpy aj iných poľnohospodárskych strojov, napr. pluhy, rotavátory. Rýchle jednanie.

Auto-servis. Moto-servis. Auto-moto-servis.Oprava, servis osobné, úžitkové aj nákladné vozidlá, štvorkolky, skútre. Motorky cestné, cestovné, cross, atď. Prezutie, mechanické a karosárske práce, lakovanie. Nastavenie svetlometov. Nezameriavame sa len na opravy. STK, emisie, plnenie alebo len doplnenie klimatizácia, čistenie interiéru, ...