Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Požičovňa dodávok Brno sa zaoberá dlhodobým a krátkodobým prenájmom dodávok, minibusov a úžitkových vozidiel do 3, 5tuny za bezkonkurenčné ceny už od 250, -kč. Všetky nami ponúkaná vozidlá máme za rovnakú cenu, nerozlišujeme veľkosti vozidiel!

Autocentrum Lipa je tu pre Vás pre prípad, keď Vaše vozidlo potrebuje umývanie karosérie, čistenie interiéru alebo renováciu laku. Vykonávame kompletné čistenie vozidiel. Nájdete nás v polovici cesty medzi Zlínom, Vizovicami. Čistenie vozidiel: - ručné umývanie vozidiel - jednokrokové leštenie laku - mokré čistenie sedadiel - ...

Vykonávame opravy, montáže a údržby automobilov vrátane generálnych opráv motora a servisných prehliadok. Prezúvame a vyvažujeme kolesá, umývame prezuté pneumatiky. Uskladňujeme pneumatiky

Autoopravovňa, autoservis, servis, oprava: - osobné automobily, autá - mechanické opravy.

Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.

Pobočka. Služby - poistenie: - priemyselných a podnikateľských rizík - osôb - majetku a zodpovednosti - motorových vozidiel.