Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Predaj a servis vozidiel, vozidlá Hyundai. Servis aj pre ostatné značky. Predaj ojazdené vozidlá, vozidlo, auto, autá, automobily. Predaj originálnych ND náhradné diely, doplnky a príslušenstvo. Úverové služby, výkup vozidiel protiúčtom, protiúčet.

Maloobchodný a veľkoobchodný predaj náhradných dielov a doplnkov na automobily a motocykle a predaj motocyklov. Servis a opravy automobilov a prevažne motocyklov vrátane záručného a pozáručného servisu. Pneuservis.

Činnosť: - oprava karosérií so špecializáciou na veteránov.

Klampiarstvo a oprava karosérií Opravy cestných vozidiel

Autorizovaný dealer vozidiel značky ŠKODA a VOLKSWAGEN. Predaj, servis - osobné i úžitkové vozy.

Služby: - technické kontroly - meranie emisií - evidenčné kontroly

DMC Trading. Autobazár, predaj osobných automobilov. Ojazdené osobné automobily CITROËN, FORD, HYUNDAI, JAGUAR, SUBARU, ŠKODA, TOYOTA.

Služby: -autoservis: - čistenie interiéru vozidla - nastavenie geometrie prednej nápravy - opravy brzdových systémov.

Poľnohospodárska prvovýroba: - obilniny - olejniny - repa - produkcia mlieka, hovädzieho mäsa. Služby pre poľnohospodárov: - príprava pôdy - siatie - aplikácia prípravkov na ochranu rastlín. Prevádzka automatov na čerstvé mlieko. Predaj: - záhradkárske potreby a produkty pre poľnohospodárov - stavebné materiály a ...

Remeslá, služby, opravy - autolakýrnické práce

Opravovňa: -automobily -pneumatík.

Oprava, servis, výmena: - riadiace jednotky motora - riadiace jednotky ABS - riadiace jednotky prevodovky

Motocyklový tím. E-shop: - moto oblečenie Sídlo: Vinohradská 343/6 120 00 Praha 2

Autoservis. -pozáručný servis a všetky opravy osobných a úžitkových vozidiel FORD -pneuservis -nastavenie geometrií náprav na štvorhlavej geometrii FASEP príprava + vybavenie STK a emisií -vybavenie poistných udalostí na vašom vozidle. Predaj: -náhradné diely na vozidlá FORD -batérie AKUMA, FIAMM, BÄREN -pneumatík GOOD YEAR, FULDA, ...

Odťahová služba. Požičovňa stavebnej techniky. Kontajnerová doprava. Pneuservis. Predaj náhradných dielov nových aj starších. Výkopové práce.

Spoločnosť AN obchod s.r.o. so sídlom v Strakoniciach sa už viac ako 20 rokov zaoberá predajom, montážami a servisom autodoplnkov. V rámci svojej činnosti spolupracujeme s nemeckým výrobcom nákladných protektorov najvyššej kvality av súčasnej dobe máme viac ako sto spolupracujúcich obchodných partnerov z radov pneuservisov, veľkoobchodov a ...