Predaj nových a ojazdených osobných, nákladných a úžitkových automobilov, autobusov, motocyklov, skútrov, servis a náhradné diely pre: Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, BMW, Škoda auto, Peugeot, Citroën, Opel, Volkswagen, Audi, Honda, Toyota, Jawa, Yamaha.

Zaistíme opravu automobilu, poskytneme náhradné vozidlo alebo zaistíme odťah.

Predaj - náhradné diely nádrže, kryty, držiaky Výhradný dovozca LPG Lovato, DT Gas. Maloobchod aj veľkoobchod s LPG dielmi. Sekvenčné vstrekovanie lpg Easy Fast.

Vývoj a ručná výroba: - modely a formy - plastové diely z kompozitných materiálov - výroba pre automobilový priemysel, stavebné a poľnohospodárske stroje, autobusy - dizajnové tuning diely na automobily a motocykle - karosárske diely malosériových športových automobilov. Držiteľ certifikátu kvality ISO 9001

BIOPOWERS Prestavba vozidiel na E85, Etanol, bioetanol.

Autoservis. Firma vykonáva kompletné mechanické práce, klampiarske práce, lakovnícke a elektrikárske práce. Ďalej: prevody, prihlasovanie a odhlasovanie vozidiel na DI, sprostredkovanie emisných kontrol a technických prehliadok Skúsenosti s úpravou obytných vozidiel a prívesov do extrémnych podmienok, najmä montáž solárnych panelov, a pod.

Dovozca komponentov pre osobné a nákladné automobily, autobusy a pracovné stroje. UWE, Element, MCC Europe AB, Nike Tech, Arcol, Thoreb.

Firma TRAILERS & FACILITY s.r.o. je výhradným zástupcom značky Brenderup pre distribúciu a predaj prívesných vozíkov, prívesov a prepravníkov v Českej a Slovenskej republike.

Požičovňa: - vozidlá. Preprava: - vnútroštátne a medzinárodné - tovar - osôb. Sťahovacie služby.

Grafické štúdio. Full servis v reklame. Grafické návrhy: - corporation identity - firemné tlačoviny, logá, logotypy - vizitky, formuláre, letáky, katalógy, etikety, manuály, kalendáre - bilboardy, bannery, svetelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránok - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy ...

Potrebujete opraviť svoj automobil alebo vymeniť na svojom vozidle pneu? Obráťte sa na nás. Vykonávame opravy a údržby motorových vozidiel, osobných aj úžitkových, tuzemských i zahraničných. Poskytujeme taktiež služby pneuservisu – výmena a predaj pneu všetkých značiek. V sobotu poskytujeme služby iba po telefonickej dohode.

Prenájom vozidiel. Naša spoločnosť sa špecializuje na poskytovanie služieb v oblasti prenájmu vozidiel, a to vrátane všetkých súvisiacich záležitostí ako napr. - zaistenie servisných prác - špeciálnych úprav vozidiel – napr. na prevoz či možnosť riadenia vozidiel telesne handicapovanými, kompletného poistenia či poradenstva. Ide teda o ...

Autorizovaný díler a servis vozidiel Hyundai, servis vozidiel všetkých značiek, pneuservis.

Autorizovaný díler a servis vozidiel Hyundai, servis vozidiel všetkých značiek, pneuservis: - diagnostika - príprava vozidiel na STK - geometria - čistenie klimatizácií.

Výroba. - laminátové pevnostné diely pre okruhové plachetnice. - plutvy a kormidlá - ušľachtilé kompozitné diely pre autá a interiéry.

Prevádzkovanie autoškoly. Teoretická výučba prebieha v učebni na adrese: Kyjov, Jungmannova 1310 (budova poisťovne).

Autoservis, oprava, rýchly servis: - laserová geometria - opravy, plnenie klimatizácií - diagnostika. Pneuservis. Predaj náhradných dielov.

Autoservis: - autokarosárske opravy - mechanické opravy - montáž zabezpečovacieho zariadenia - osobná a nákladná odťahová služba (nonstop) - čipovanie vozidiel - autodiagnostika - montáž špeciálnej elektroniky.

Výroba - sklenené figúrky - drevené obaly ošetrené fumigáciou - bižutéria - plastové parapety - komôrkové. Predaj: - xenóny.

Autoopravovňa: -meranie emisií BOSCH benzín-diesel -úplná diagnostika a opravy vstrekovania BOSCH benzín-diesel -nastavenie motorov - spotreby -predaj náhradných dielov: filtre palivové i vzduchové, trysky, rozvodové remene, selenoidy, žhaviace a zapaľovacie sviečky, atď. Obchodná činnosť. Stavba strojov s mechanickým pohonom. Zámočníctvo.

Dodávka - náhradné diely Servis - osobné vozidlá. Kamiónová doprava - medzinárodná nad 24t.